TietovisatTV-tietovisaTV-ohjelmatSanakirjaBlogitVaihtoautot
Televisio

Tätä on toivottu! Kotiin takaisin tv-sarja alkaa alusta - Aussisarjan kaikki jaksot kesäiltapäivisin

25.6.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kotiin takaisin australialaissarjan pääosassa hehkuu upea Marta Dusseldorp.

Kotiin takaisin

Sarah Adams (Marta Dusseldorp) tekee tuttavuutta George Blighin (Brett Climo) kanssa. Kuva: Seven Network/YleAustralialainen draamasarja sijoittuu 1950-luvun alkuun. Sarjan keskushenkilö on sairaanhoitaja Sarah Adams (Marta Dusseldorp), joka on viettänyt vuosia ulkomailla ja palaa nyt valtameriristeilijällä Euroopasta Australiaan ristiriitaisin tuntein.


Toinen maailmansota on jäänyt taa, mutta se on muuttanut peruuttamattomasti monen ihmisen kohtalon ja tehnyt heistä juurettomia. Myös Sarahin sielu on vereslihalla.


Kotiin takaisin

Ash Parkin sohvalla istuu Blightin perhettä ja läheisiä. Kuvassa vasemmalta: Gino Poletti (Aldo Mignone), Anna Bligh (Abby Earl), Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood), James Bligh (David Berry), Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst), Sarah Adams (Marta Dusseldorp), tohtori Jack Duncan (Craig Hall, takana), George Bligh (Brett Climo) ja Roy Briggs (Frankie J. Holden). Kuva: Seven Network/Yle


Laivamatkalla Sarah tutustuu varakkaaseen George Blighin (Brett Climo) ja Blighin perheeseen, jolla on salaisuuksia ja murheita kannettavanaan. Kohtaaminen mullistaa päättäväisen naisen elämän.


Sarja on täynnä suurta iloa ja surua, rakkautta ja vihaa, menetyksiä ja saavutuksia. Hahmojen elämää sävyttävät myös valheet ja salaisuudet. 1950- ja 1960-luvulla tapakulttuuri ja normit elävät vahvoina. Erityistä kiitosta aiheuttaa sarjan voimakkaat, mutta inhimilliset naishahmot.


Kotiin takaisin

Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh) on upea sukutila matriarkka. Kuva: Seven Network/Yle


Erityisesti näyttelijä Marta Dusseldorp tekee sarjassa huikean roolin sodan runtelemana, muttei alistuneena Sarahina. Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh) on sukutila Ash Parkin matriarkka, joka ei jätä ketään kylmäksi. Abby Earl (Anna Bligh) kasvaa nuoreksi naiseksi, joka ei halua jatkaa sovinnaisella tiellä.


Kotiin takaisin tv-sarjasta nähdään kesäiltapäivisin kaudet 1-5.


(A Place to Call Home)


Kotiin takaisin Yle TV1 to 25.6. alkaen klo 17.10 (ma-pe)

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Kotiin takaisin
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat