VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaBlogitSanakirja
Televisio

Tätä on odotettu! The Handmaid's Tale - Orjattaresi uusin kausi alkaa tästä

20.5.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

The Handmaid's Tale - Orjattaresi on kansainvälisesti palkittu ja katsojien kiittelemä tv-sarja, jonka 3. kausi pyörähtää käyntiin kesäkuussa.

Elisabeth Moss (June / Frediläinen) on voittanut mm. Golden Globe -palkinnon roolistaan. Kuva: Yle Kuvapalvelu.The Handmaid's Tale - Orjattaresi on järkyttävä ja samalla hyvinkin koukuttava draamasarja. Siinä eletään kuvitteellisessa fundamentalististen kristittyjen Gileadissa, joka on syntynyt Yhdysvaltoihin ympäristökatastrofien ja sotien jälkeen. Naiset eivät saa opiskella, työskennellä tai käyttää rahaa. Heidän pitää synnyttää (orjattaret) ja huolehtia lapsista (komentajien vaimot).


Toisen kauden lopussa June (Elisabeth Moss) ja Emily (Alexis Bledel) saivat mahdollisuuden paeta ja viedä Junen Waterfordeille synnyttämä Nichole-vauva turvaan Kanadaan. June päättikin jäädä yksin Gileadiin. June aikoo pelastaa myös Hannah-tyttärensä, joka elää uuden perheensä kanssa.


Komentajan vaimo Serena (Yvonne Strzechowski) on antanut pois toisen naisen itselleen synnyttämän lapsen. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Waterfordit ovat murheen murtamia menetettyään vauvansa. Serena (Yvonne Strzechowski) katuu syvästi päätöstään antaa Junen viedä lapsi turvaan. Kestääkö Waterfordien Seranan ja komentaja Waterfordin (Joseph Fiennes) avioliitto tragedian? Entä selviävätkö Emily ja Nichole-vauva ylipäätään pakomatkastaan?


June päätyy vierailulle diktatuurin ytimeen Washingtoniin, jossa orjattarien asema on surkean huono. Miten käy Junelle ja hänen yritykselleen saada lapsensa itselleen?


Margaret Atwoodin romaaniin perustuva menestyssarja on voittanut kaksi Golden Globe -palkintoa. Kuva: Yle


USA 2019.


The Handmaid's Tale - Orjattaresi 3. kausi alkaa Yle Teema ti 16.6.

Klikkaa Telsu.fi - kätevä ohjelma-opas verkossa!

Asiasanat:
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat