TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatSanakirja
Televisio

Tässä ovat Maajussille morsian uudet Maajussit - Etsitkö sitä oikeaa? Tässä voisi olla tilaisuutesi

7.3.2019 klo 9:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Yhteistä kaikille Maajusseille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea.

Maajussille morsian

Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelman uuden kauden Maajussit on julkaistu. Maajusseja on moneen lähtöön, he ovat iältään 25-64 -vuotiaita ja edustavat niin karjatilallisia, kasvinviljelijöitä kuin sukutilallisiakin. Yhteistä kaikille on kaipuu löytää rinnalle elämänkumppani – se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Mukana on 1 nainen ja 7 miestä.


Maajussit 2019

Maajussille morsian

Antti Kuva: MTV3.


Antti, 25, Lapinlahti

Maajussikahdeksikon nuorin 25-vuotias Antti kasvattaa suvussa jo 1850-luvulla olleella tilallaan ylämaankarjaa. Antti viljelee rehua ja tekee metsätöitä, kun muilta töiltään ehtii. Kesäksi hän avaa pienen tilapuotinsa, jossa myydään oman tilan lihan lisäksi lähiseudun tuotteita. Lähitulevaisuuden haaveissa Antilla on myös oma pienpanimohanke.


Antti kutsuu itesään osa-aikaiseksi rokkitähdeksi ja keikkailee useiden eri kokoonpanojen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Antti etsii rinnalleen matkustamisesta nauttivaa, luovaa, avointa ja maaseuturakasta naista, joka ymmärtää keikkailun ja maatilan tärkeyden hänen elämässään.Maajussille morsian

Arttu Kuva: MTV3.

Arttu, 26, Mynämäki

Tuore maatilan isäntä Arttu, 26, pyörittää sukutilan lisäksi omaa polttopuuyritystä ja ajaa myös metsäkonetta. Arttu suhtautuu omiin töihinsä intohimolla ja arvostaa sitä piirrettä myös toisissa.


Kiltiksi huolehtijaksi itseään kuvaileva Arttu on nuoresta iästään huolimatta valmis sitoutumaan. Hän toivoo löytävänsä elämänmittaisen rakkauden ja maalla olosta ja asumisesta nauttivan ihmisen, jonka kanssa perustaa perhe.Maajussille morsian

Sari Kuva: MTV3.


Sari, 54, Korpikoski

Omaa kesäkukkatilaansa pyörittävä Sari, 54, kasvattaa ja myy kukkia ja yrttejä. Hauskan, rempseän ja rehellisen Sarin arkeen kuuluvat myös tilan eläimet: hevoset, aasit, minipossut, kanat, kukko ja kaksi koiraa. Sarin apuna häärii toisinaan hänen kaksi aikuista tytärtä, jotka asuvat jo omillaan.


Sari arvostaa miehessä huumorintajua, positiivisuutta, sosiaalisuutta ja ihmisläheisyyttä, mutta myös paineensietokykyä, jota yrittäjän arjessa toisinaan vaaditaan.


Maajussille morsian

Johan Kuva: MTV3.

Johan, 40, Koskenpää

Sukutilaa vuodesta 2014 isännöinyt Johan, 40, valmistaa työkseen perinneruokia kuten joululaatikoita ja simaa. Lisäksi hän vuokraa peltoa, hoitaa metsää ja harjoittaa pienimuotoista sahatoimintaa. Hän on tehnyt töitä niin laskettelukeskuksen rinnepäällikkönä kuin dj:näkin.


Johan on luonteeltaan heittäytyjä ja hän etsiikin elämään avoimin mielin suhtautuvaa ja itsevarmaa naista, joka uskaltaa heittäytyä seikkailuun. Johaniin vaikutuksen tekevät hyvät keskustelutaidot ja omat mielipiteet, mutta myös kyky kuunnella toista.Maajussille morsian

Jouko Kuva: MTV3.

Jouko, 64, Hyvinkää

Viljatilaa Hyvinkäällä pitävästä Joukosta, 64, tuli maatilan isäntä perinnönjaon kautta vuonna 1982. Jouko on siirtynyt jo osittain eläkkeelle ja löytänyt intohimon matkustamisesta.


Nyt Joukon elämässä olisi tilaa ja aikaa aikuiselle parisuhteelle ja naiselle, jonka kanssa voisi lähteä yhdessä reissuun ja nauttia luonnosta ja elämästä. Yli 20 vuotta sitten eronneella Joukolla on kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.Maajussille morsian

Juho Kuva: MTV3.


Juho, 34, Haapamäki

Kuudennen polven maajussi Juho, 34, on ollut sukutilallaan isäntänä kymmenen vuotta. Hän viljelee muun muassa ohraa, kauraa ja kuminaa, ja on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas ja hyvän ruoan ystävä.


Liikunta on tärkeä osa toimeliaan Juhon elämää ja hän toivoo myös tulevalta puolisoltaan kiinnostusta urheiluun ja ulkoiluun. Pari vuotta sinkkuna ollut Juho etsii rakkautta tositarkoituksella ja toivoo iloista ja huumorintajuista puolisoa, jonka kanssa jakaa arki ja tulevaisuudessa myös perhe.Maajussille morsian

Lauri Kuva: MTV3


Lauri, 31, Velkua

Lauri, 31, pitää suvussa jo 1540-luvulta asti ollutta sukutilaansa Velkuan saarella Turun saaristossa. Tilan toimintaan kuuluu maatilamatkailu, mökkien vuokraus ja lihakarjan pito. Lauri pyörittää veljensä kanssa mantereen puolella kesäravintolaa ja järjestää myös kesäisiä rokkifestareita.


Sitkeä saaristolaisisäntä arvostaa naisessa huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Koska oma tila ja saaristo ovat Laurille tärkeitä, etsii hän ihmistä, joka arvostaa saaressa asumisen monia puolia ja ymmärtää Laurin toisinaan hektistä arkea.


Maajussille morsian

Patrick Kuva: MTV3.

Patrick, 41, Raasepori

Suomenruotsalainen Patrick, 41, hallinnoi suvussa jo 1900-luvulla ollutta maatilaa merellisissä maisemissa ja viljelee mm. mallasohraa ja syysvehnää. Hänestä tuli tilan isäntä vuonna 2002. Patrick on intohimoinen jääkiekkofani ja harrastaa myös metsästystä, ruoanlaittoa ja laskettelua.


Patrick hakee loppuelämän kumppania, joka saa hänet hymyilemään ja ymmärtää, että osa miehen sydämestä on varattu hänen 2,5-vuotiaalle tyttärelleen.Maajussille morsian

Maajussille morsian -juontajana jatkaa rempseä Vappu Pimiä. Kuva: MTV3.


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3:lla lauantaina klo 19.30. Heti esittelyjakson jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille: mtv.fi/haemukaan


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV3

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat