SanakirjaVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaBlogit
Televisio

Tanssii Tähtien Kanssa naiset paljastavat treenien rankkuuden: jalat rikki, hajonnut olkapää...

21.9.2019 klo 12:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

TTK-parit harjoittelevat suoraan lähetykseen ruhjeilta säästymättä.

Tanssii Tähtien Kanssa

Jannika B ja Aleksi Seppänen ovat yksi kovaa treenaavista TTK-pareista. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa -kisa ei ole pelkkää tanssin hurmaan, vaan treenikausi on tiukka. Treeneissä sattuu ja tapahtuu, seurauksena ruhjeita, tulehduksia ja jos jonkinnäköistä kremppaa. Tähtioppilaat avautuvat somessa Instagram-tileillään treenien rankkuudesta.


Jannika B. hehkuttaa Instagram-tilillään tanssimisen ihanuutta, mutta kertoo myös syntyneistä vammoista.

-Some vs. todellisuus! Onhan tää tanssiminen ihanaa mutta voin kertoa, että mulla on tässä rytäkässä jo tulehtunut akillesjänne ja olkapää hajonnut, joten ei ole mikään läpihuuto juttu. Opettamisen oheella @seppanen.aleksi on siis tänään päässyt myös brilieeraamaan osteopaattitaidoillaan. Lämmin suositus!!! Nyt kipitän vielä hierojalle jospa huomenna sais taas kengät jalkaan... #mtvttk #dancingwiththestarsMeeri Koutaniemi kertoi pienten kenkien herättämästä hämmennyksestä heti ekan treenipäivän jälkeen.

-Ensimmäinen päivä takana tanssitreeneissä ja jalat kirjaimellisesti tulessa! Nämä pakolliset kaksi numeroa liian pienet kengät tuli täytenä yllätyksenä. En tiennyt, että on edes mahdollista survoa jalkansa tuollaiseen! Onneksi @matti_puro tsemppasi tekemään nostoja, niin päästiin polttavalta maankamaralta viileisiin yläilmoihin. Huomenna lisää tunnelmia tanssisalilta. #tanssiitähtienkanssa #mtv3ttk #mattipuro #tanssikengät #kantapäänkauttaEini on kärsinyt tulehduksesta ja on joutunut hellittämään hetkeksi tahtia. Nainen kuitenkin uskoo uuteen nousuun.

-Auts! Tuli päivän treenitauko. Ukkovarpaan tyvi tulehtui ja nyt lepoa ja kylmää- kylmää ja lepoa! Mut on toi tanssiminen kaiken tän väärti. Hoidan varpaat kuntoon ja torstaina taas tikissä #draamaa #mtvttk #tanssiitähtienkanssa @heleniussami #love #einiTanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla su 22.9. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat