TietovisatLeffatietovisaTV-ohjelmatVaihtoautotSanakirjaBlogit
Televisio

Tänään tv:ssä Keitä ovat Heinäseiväs, Ampiainen, Leijona? Kuumottava Masked Singer Suomi -finaali!

16.5.2020 klo 7:03  Kirsti Kurki-Myllymäki

Masked Singer Suomi -tv-viihdeohjelman finaali on käsillä. Nauris.fissä ja kotisohvilla veikataan villisti, ketkä ovat maskien takana.

Masked Singer Suomi -finalistit: Ampiainen, Leijona ja Heinäseiväs. Kuva: MTV3, Photocollage


Masked Singerin finaalissa viimeisetkin salaisuudet selviävät, kun kaikki jäljellä olevat hahmot paljastavat todellisen henkilöllisyytensä. Mukana ovat Heinäseiväs, Ampiainen ja Leijona.


Pääsevätkö panelistit kalkkiviivoilla kärryille hahmojen syvimmästä olemuksesta vai onnistuuko joku piilottamaan todellisen minänsä loppuun saakka? Kuka voittaa kultaisen maskin? Kuka on maskin takana?Heinäseiväs

Heinäseiväs on helposti lähestyttävän oloinen hahmo, mutta tyyppi heinien alla on vaikeasti arvattava. Kuva: MTV3


Heinäseiväs on antanut monenlaisia luonnehdintoja itsestään, mutta niiden pohjalta arvuuttelu on kyllä ollut vaikeaa. Peltojen kunkku on vetänyt ohjelmassa mm. Freestyler, Vadelmavene, Ikuinen vappu ja Made in Heaven -kappaleet.


Panelistit ovat arvuutelleet, että Heinäseipään hahmo voisi olla Peter Nygord, Jukka Poika, Aki Linnanahde tai Marko Asell. Tämä tyyppi on kyllä täydellinen mysteeri, mutta Nauris.fin veikkaus on Duudsonien Jarppi.Ampiainen

Ampiainen liikehtii ja laulaa helpon oloisesti lavalla, mutta hänen persoonaansa on vielä mysteeri. Kuva: MTV3


Ampiainen on liikkunut sähäkästi ja vetänyt isoja biisejä. Levikset repee, Bang bang, Euphoria ja Big Spender ovat vakuuttaneet katsojat Ampiaisen lauluosaamisesta, mutteivät henkilöstä.


Panelistit ovat arvuutelleet, että tämä pisteliäs taituri voisi olla Erika Vikman tai Katri Helena. Nauris.fi veikkaa, että entä jos maskin takana olisikin fitness-ammattilainen ja personal trainer, myös Ennätystehtaasta tuttu Janni Hussi?Leijona

Leijona sykähdyttää ja säkenöi, kuten varmasti myös henkilö maskin alla. Kuva: MTV3


Leijona on saanut yleisön (ja varsinkin Jenni Kokanderin!) pään pyörälle letkeällä lanteellaan ja lavamoovseillaan. Laulu on soinut komeasti, kun Leijona on vetänyt kansainvälistä ja suomalaista tuotantoa: Con Te Partirò, Never Gonna Give You Up, Delilah, September... Pete Parkkosen Kohta sataa -versiosta Leijonalle erityiskiitos!


Panelistit ovat pyyhkineet hikeä kasvoiltaan ja moni nimi on noussut pintaan. Olisiko maskin takana Juha Veijonen, Kari Ketonen, Leo Stilman, Renny Harlin, Hjallis Harkimo, Pasi Rautiainen tai Samu Haber? Nauris.fin veikkaus on monitaituri Sami Hedberg.


Masked Singer finaali la 16.5. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Asiasanat:
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat