SanakirjaTietovisatBlogitTV-tietovisaVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Tänään TV:ssä: Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kertoo, mitä maskikohun taustalla tapahtui: Outo sotku...

7.10.2020 klo 9:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Varo juonipaljastuksia: Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! ohjelmassa vieraana kauneusalan yrittäjä ja maskikohusta tuttu Tiina Jylhä.

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

Tiina Jylhä ja Hjallis Harkimo maskien keskellä. Kuva: Nelonen/Jukka Koskinen


Tämän viikon Lisää löylyä -jaksossa kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä saapuu vierailulle Hjallis Harkimon huvilalle. Keväällä maskikohun keskellä ryvettynyt Jylhä kertoo nyt, mitä koko sotkun taustalla hänen mielestään oikein tapahtui.


Korona-kriisin alkaessa Suomen Huoltovarmuuskeskus (HVK) tilasi Jylhän yritykseltä kasvomaskeja usealla miljoonalla eurolla. Moni asia meni kuitenkin matkalla pieleen, ja Hjallis Harkimo on kiinnostunut kuulemaan Jylhän puolen tarinasta.


-Siis se oli niin hirveä juttu. Mä ajattelin silloin, että olen elämäni varrella mokaillut vaikka kuinka hirveästi, mutta kun mä en omasta mielestäni mokannut mitään. Mä en ehtinyt tekemään yhtään mitään ja yhtäkkiä kaikki on mun kimpussa. Jotenkin se oli niin kohtuutonta!, Jylhä kertoo Ruutu.fi -videolla.Harkimo haluaa tietää, miten Jylhä kokee ihmisten olleen hänen kimpussaan. Jylhän mukaan kohun keskellä ministeriön ja HVK:n tarkoitus oli kääntää median huomio häneen, jotta todellisiin tapahtumiin ei osattaisi kiinnittää huomiota.


-Siellä HVK:n ja ministeriön puolella, siellä on mediaihmiset, jotka ohjailee sen median jonnekin mielenkiintoiseen suuntaan, jotta saadaan huomio pois siitä pesästä, missä oikeasti tapahtuu jotakin, Jylhä arvelee.


Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

Hjallis ja Jethro saavat vieraikseen räppäri Gettomasan ja kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhän. Kuva: Nelonen/Jukka Koskinen


Maskeista syntynyttä kohua seurasi molemminpuolista syyttelyä. Tiina Jylhä kertoo pahastuneensa erityisesti siitä, miten hänestä tehtiin koko sotkun syntipukki.


-Mun tekisi niin mieli keskustella näiden muutaman ministerin kanssa siitä, miten he joka ikisessä tiedotustilaisuudessa joka ilta sanoivat, että kun Tiina Jylhä teki tätä ja tuota. Mä en ollut tehnyt silloin vielä yhtään mitään! Jokainen niistä eroaisi sellaisen ryöpytyksen jälkeen. Kukaan ei kestäisi sellaista, Jylhä tilittää. Hjallis sanoo Jylhälle ajattelevansa, että keväällä tapahtuneessa maskikohussa on jotain outoa.


Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! Nelosella ke klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat