TV-ohjelmatBlogitSanakirjaTietovisatVaihtoautotTV-tietovisa
Televisio

Tähdet, tähdet Jonna Geagea:"Naisen olisi aika voittaa!" - Jatkaako Jonna itse vielä ensi vkolla?

24.2.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kisan vanhin (!!!) nainen kokee elävänsä elämänsä parasta aikaa.

Tähdet, tähdet
Jonna Geagea on ylpeästi Itä-Helsingistä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Jonna Geagea ei ole ollut viime vuosina tv-ohjelmissa, eikä varsinkaan suorissa tv-lähetyksissä. Miten koit suoraan tv-lähetykseen lähtemisen?

- Olen fiilareissa, on ihanaa, mutta hirveästi jännittää. Olen kyllä nyt itsevarmempi itseni kanssa, ehkä se on se ikä. Olen vanhin mimmi ja olen siitä ihan fiilareissa - olen ylpeä siitä. No, okei, olen Heidiä puoli vuotta vanhempi, Jonna Geagea naurahtaa.


Geagea (41 vuotta) on kuin onkin esiintyjäkaartin vanhin nainen. Ikäkonkareita miesten puolella edustavat Ressu Redford (57 vuotta) ja Jussi Rainio (54 vuotta). Geagea haluaa puhuu iän mukanaan tuomista positiivisista asioista.

- Pakko sanoa, että iän karttumisessa on mun kohdalla vain hyviä puolia. Olen ollut hirvittävän epävarma ja angsteissani 40 veehen asti. Mä en tiedä, mitä on tapahtunut. Moni puhuu itsensä hyväksymisestä, mä en tykkää siitä sanasta, koska se kuulostaa negatiiviselta, tyytymiseltä, vaan mä oon vasta vaan tajunnut. Oletan, että se on ikähomma. Toki iän myötä tulee epävarmuuksia ulkonäöstä tai siitä, että tämä mun nilkka ei parannu enää niin nopeasti.

- En ikinä ottaisi sitä kaikkea nuoruuden helpotusta verrattuna tähän vanhempana olon siisteyteen. Kaikki on vaan paljon siistimpää!


Tähdet, tähdet

Jonna Geagea on tehnyt monipuolisesti musiikkia Nylon Beatin jälkeen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Kisassa on kova taso ja mukaan mahtuu laaja kirjo esiintyjiä. Geagean on tehnyt monenlaista musiikkiin liittyvää työtä, mutta julkisuudessa häntä ei ole kovasti näkynyt.

- Suurelle yleisölle Jonna Geageakaan ei ole välttämättä tuttu, mutta Nylon Beatin Jonna on. Suomessa listasijoitus on se menestyksen ja huomion tae ja edellytys. Olen tehnyt heavyä, poppia, rockia, musikaalia, hieman tavallistakin teatteria ja musiikkiteatteria, Geagea listaa.


Jonna Geagea lähti kisaan pohjeluu poikki, mutta se ei ole naisen menoa näyttänyt haittaavan. Hänet nähtiin viime viikolla lavalla jo ilman tukilastaa.

- Tanssin siten kuin pystyn. Onneksi olen laulaja, enkä rumpali. Joo ja rullaluistimet vielä tähän, niin kohta koko muija olis kipsissä. Onneksi tämä on laulukilpailu - olen ensisijaisesti laulaja!


Tähdet, tähdet

Jonna Geagea kipsissään Tähdet, tähdet -esiintyjien kanssa ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Tähdet, tähdet -kisan on voittanut edellisinä vuosina neljä miestä peräkkäin: Jari Sillanpää, Waltteri Torikka, Pete Parkkonen ja Elias Kaskinen. Geagealla onkin kisassa yksi tavoite.

- Olen sitä mieltä, naisen olisi aika voittaa kisa. Nyt olisi naisen aika - ja ehkä sen kaikista vanhimman!, Geagea rätkähtää nauramaan.


Viime jaksossa laskettujen katsojalukujen perusteella Jonna Geagea oli kolmen vähiten ääniä saaneen esiintyjän joukossa yhdessä Jon-Jon Geitelin ja Auroran kanssa. Saa nähdä, mitä tapahtuu Tähdet, tähdet seuraavassa jaksossa, jossa kolme esiintyjää tippuu.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Tähdet, tähdet
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat