BlogitSanakirjaTietovisatTV-ohjelmatLeffatietovisaVaihtoautot
Televisio

Tähdet, tähdet Heidi Kyrö maailmantähden keikasta: "Lähdin käymään vessassa siinä kohtaa."

17.2.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue Heidi Kyrön tunnelmat Tähdet, tähdet -kisasta ja parhaimmista (&pahimmista!) keikkakokemuksista.

Tähdet, tähdet
Heidi Kyrö on moniääninen laulaja- ja laulunopettaja. Kyrö pääsi Tangomarkkinoissa toiseksi v. 1993, jolloin hän oli vasta 15-vuotias. Hän on myös tuomaroinut Tangomarkkinoita. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Ohjelman kanssa on sellainen fiilis, että ihan kuin palaisin kotiin. 90-luvulla tehtiin Suomessa tosi paljon musiikkiohjelmia ja lensin Kemistä Helsinkiin viikoittain. Asuin tv-studiossa ja Maikkarin käytävillä. Kyllä tämä on kotoisaa!, Heidi Kyrö hehkuttaa.


Tähdet, tähdet keskittyy tällä kaudella tarinoihin laulujen takana. Onko Heidi Kyrö on valmis avaamaan suomalaisten kanssa omaa elämäänsä ja tarinaansa?

- Ei mulla ole kauheasti salaisuuksia, että kyllä sieltä ihan rehellistä tarinaa on tulossa!


Ekan kauden voitti Jari Sillanpää, tokan Waltteri Torikka, kolmannen Pete Parkkonen ja neljännen Elias Kaskinen. Kaikki kisan voittajat ovat olleet miehiä, mitä mietteitä se herättää?

- Tosiaan kaikki voittajat ovat olleet miehiä, mutta en ajattele sitä. Mun vahvuuksia on kokemus: rakastan laulamista, elän ja hengitän laulajan ilmaa ja elämää. Olen aina oma itseni mikrofonin takana.

- Toivottavasti musta osataan repiä esiin sellaisia puolia, joita ei ole ennen nähty. Mutta niin, ettei laulu kärsi, en toivo liian vauhdikkaita koreografioita kuitenkaan. Laulu on ykkönen, se on se pääasia, miksi tässä ollaan mukana, Kyrö analysoi.


Tähdet, tähdet

Heidi Kyrö on valovoimainen artisti, joka nautti kuvaustilanteesta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tähdet, tähdet -kisaajilta odotetaan heittäytymistä lavalla. Mitkä keikat ovat jääneet Heidin Kyrölle itselle mieleen parhaimpina?

- Tina Turner oli 90-luvulla stadikalla ja se oli vaikuttava vesisateessa. Hänen energiansa, ai että, se oli ihan mahtava. Mutta sitten taas Whitney Houston, jonka keikkaa odotin kovasti Hartwall Areenalla, oli vähän pettymys. Olihan siinä upeaa vaatetta ja laulua, mutta kun hän alkoi veivata gospel-hittiä ja samaa fraasia 20 minuuttia, niin lähdin käymään vessassa siinä kohtaa. Se oli liian pitkästyttävä.

- Yksi mun kaikkien aikojen suosikkikeikoista on kuitenkin Bo Kaspers Orchestra. Niiden keikka Lahdessa Sibelius-talossa, vaikka se oli siinä isossa salissa ja olin aika eturivissä istumassa, niin siinä oli sellainen klubimainen fiilis.

- Jamiroquain keikka oli erityinen, sillä päästiin seuraamaan keikkaa miksauskopin äärestä ja se musa on jotenkin niin mua. Se on tanssittavaa, pistätpä minkä hitin tahansa soimaan, niin lanteet ei pysy paikoillaan!


Saas nähdä, miten Heidi Kyrö pistää omat lanteet liikkeelle seuraavassa Tähdet, tähdet -ohjelmassa.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fistä.


Asiasanat: Tähdet, tähdet
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat