SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisat
Televisio

"Tää on ihan hirvee" - Asuntokaupat sokkona starttijaksossa järkytys, joka vetää sanattomaksi

31.3.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ostaisitko kodin sokkona? 10 suomalaista perhettä ostaa.

Asuntokaupat sokkona

Maija ja Tero tässä vielä silmät sidottuna, kohta he näkevät heille ostetun asunnon. Kuva: Nelonen Media


Asuntokaupat sokkona on uusi realitysarja, jossa aivan tavalliset suomalaiset laittavat säästönsä likoon ja antavat kodinoston täysin ammattilaisen vastuulle. Starttijaksossa pariskunta Maija ja Tero järkyttyy totaalisesti heille ostetusta kodista: "Tää on ihan hirvee!"


Ohjelmassa kymmenen suomalaista perhettä, pariskuntaa ja sinkkua luovuttaa säästönsä kiinteistökaupan Cheekiksi kutsutun myyntineuvottelija Andrei Koivumäen ja sisustusarkkitehti Essi Nádorin käsiin.

Asuntokaupat sokkona

Andrei Koivumäki on yksi Suomen menestyksekkäimmistä kiinteistöalan ammattilaisista. Essi Nádoron sisustusarkkitehti, joka kuuntelee asukkaiden sisustushaaveet ja vastaa niiden toteutuksesta. Ellen Jokikunnas juontaa. Kuva: Nelonen Media


Rahojen pitää riittää uuteen omistusasuntoon toivotulla alueella, remonttiin ja vielä uusiin huonekaluihinkin. Andrei ja Essi tasapainoilevat ostajien toisinaan epärealististen unelmien ja todellisuuden ristitulessa, mutta tekevät kaikkensa toteuttaakseen jokaisen ohjelmaan osallistuvan toiveet.

Jännittävien käänteiden keskellä kodinhankkijoita tukee ohjelman juontaja Ellen Jokikunnas. Hän kuuntelee unelmakotiin liittyvät toiveet ja haasteet – ja jännittää yhdessä ostajien kanssa muuttopäivään asti. Ans kattoo, muuttuuko Maijan ja Teron mielipide asunnostaan muuttopäivänä...


Asuntokaupat sokkona Nelosella maanantaisin 1.4. alkaen klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat