LeffatietovisaVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatSanakirja
Televisio

Symppis TTK-kisaaja Jesse Markin: “Mun elämässä ei kauheasti ole ollut glamouria..."

25.9.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa nähdään tällä kaudella suurelle yleisölle ehkä tuntemattomampi Jesse Markin.

Tanssii Tähtien Kanssa

Muusikko Jesse Markin tanssii TTK:ssa yhdessä valmentaja Claudia Ketosen kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiLaulaja ja räppääjä, Pirkanmaalta kotoisin oleva Jesse Markin on varmasti yksi sympattisimmista Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajista. Mies syntyi Liberiassa ja muutti v. 1991 Pirkanmaalle.


Taustaa löytyy hip hopin maailmasta, muttei tanssista. Jesse rakasti lapsena tanssia, mutta innostus loppui, kun nuorten diskoissa tanssimista pidettiin nolona ja häntä kiusattiin siitä.


- Olen katsonut vierestä paljon tanssia ja teoriassa on hallussa, muttei sitten kumminkaan. Kouluiässä discot yllättivät, kun niiden tarkoitus olikin ryyppääminen, eikä tanssiminen, Markin kertoilee.


Tanssii Tähtien Kanssa

Muusikko Jesse Markinin sooloura käynnistyi viime vuonna vauhdikkaasti. Debyyttialbumi voitti kaksi Emma-palkintoa ja Markin yhdessä tuottaja Totte Rautiaisen kanssa palkittiin Teosto-palkinnolla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Suorat lähetykset satojen tuhansien silmäparien katsellessa aiheuttavat sydämentykytystä monille. Miten Markin suhtautuu live-esityksiin?


- Tarjoamme katsojille tanssia. En halua ylianalysoida, sillä mitä enemmän sitä pohtii, kuinka paljon sua joku tuijottaa, niin polvet vaan menee jumiin.


- Onhan tässä oikeasti seikkailun makua. Tässä on myös suorituspaineita, kun joutuu haastamaan itsensä. Tässä on glamouria. Mun elämässä ei kauheasti ole ollut glamouria ja nyt sitä pääsee maistamaan, Markin toteaa rauhallisesti.


Kiitos, Jesse Markin, että tuot glamouria myös meille päin kotisohville!


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat