BlogitTietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotSanakirja
Televisio

Suurmestari-ässä Jukka Hildén jakoi söpöjä kuvia perheestä - Katse kiinnittyy timanttisormukseen...

28.5.2020 klo 10:10  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon pienokainen on jo 6 kk!

Suurmestarit

Jukka Hildén on ollut koko kevään suositussa Suurmestarit-ohjelmassa, jossa hänen kekseliäisyytensä ei ole jäänyt piiloon. Kuva: MTV3


Duudsoneista, Possesta ja Suurmestarista tuttu Jukka Hildén sai loppuvuodesta 2019 tyttären vaimonsa Chachi Hildénin kanssa. Nyt Sophia Rose Hildén on jo puolenvuoden ikäinen ja sen kunniaksi isä-Hildén jakoi hurmaavia otoksia perhe-elämästään Instagram-tilillään.


Miehellä on kaksi lasta aiemmasta liitosta, jotka ovat mukana pikkusisaren kanssa leikkisässä yhteiskuvassa. Hildénit ovat jakaneet aktiivisesti kuvia lapsistaan somessa.Jukka Hildén kirjoittaa vapaasti suomennettuna kuvien yhteyteen:

- Hei nimeni on Sophia Rose ja olen iloinen, puolivuotias papu! Olen onnellinen, koska minulla on rakastavat vanhemmat ja mahtavat sisarukset. Ja tänään haluan toivottaa jokaiselle rauhaa, rakkautta ja onnea!


Yhdessä kuvassa huomion kiinnittää Chachin jättimäinen timanttisormus, joka on todellakin merkittävän kookas. Jukka Hildén kihlasi Chachin juurikin tällä massiivisella sormuksella.


Pääset selaamaan kuvia painamalla nuolta:


Suurmestari palaa uusintoina MTV3:lle kesäkuun lopulla. Tältä kaudelta näkemättömät jaksot nähdään MTV3:lla elokuussa.

Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat