BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatSanakirjaTV-tietovisa
Televisio

Superyllätys Lapsi tuntemattoman kanssa kuopiolais-Hannalle: "Oon niin kiitollinen, että räjähdän"

4.5.2020 klo 13:15  Kirsti Kurki-Myllymäki

Juonipaljastus! Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa Hanna kokee iloisen yllätyksen.

Lapsi tuntemattoman kanssa

Hanna on nelikymppinen musisointia harrastava sosiaalialan ohjaaja Kuopiosta. Kuva: NelonenKuopiolaisen Hannan taival kohti vanhemmuutta alkoi kumppanuusvanhemmuusyrityksellä yhdessä espoolaisen Marcon kanssa. Pari ajautui kuitenkin erilleen, jonka jälkeen Hanna teki ison ratkaisun: hän päätti yrittää lasta yksin ja otti avuksi lapsettomuushoidot.


Rankat hoidot eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Lääkärin mukaan Hannan raskaaksi tuleminen olisi hyvin epätodennäköistä. Hoidot päätettiin lopettaa, mikä oli raskas uutinen Hannalle. Kuopiolaisnainen päätti kuitenkin yrittää vielä viimeisen kerran.

-Olikohan kahdeksan päivää siitä, niin tein täällä kotona raskaustestin, ja muistan, että olin vielä lähdössä saunaan. Siihen piirtyi hyvin hailakka toinen viiva ja mie oikeen zoomasin sitä tässä näin ja laitoin yhdelle ystävällekin kuvan. Sekin vastasi mulle, että siinähän on kaksi viivaa!


-Positiivisen raskaustestin tein sitten. Tein sen 28 kertaa vielä sen päälle, koska en uskonut ensin sitä ja jokaisessa tikussa näkyi kaksi haaleaa viivaa, Hanna iloitsee positiivisesta tuloksesta.


Lapsi tuntemattoman kanssa

Hanna tutustui isäehdokas-Marcoon kumppanuusvanhemmuusleirillä, mutta lopulta he eivät jatkaneet lapsiprojektia yhdessä. Kuva: Nelonen


Hanna jakoi ilouutisen myös hoitohenkilökunnan kanssa.

-Soitin klinikallekin ja sielläkin sitten hoitaja oli, että ei voi olla totta! Sittenhän se oli pakko ruveta uskomaan, että tämä homma tais onnistua. Mä oon niin kiitollinen, että mä meinaan räjähtää siitä kiitollisuudesta, Hanna kuvailee onnellisena.


Lapsi tuntemattoman kanssa maanantaisin kello 21 Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat