VaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatTietovisatLeffatietovisaBlogit
Televisio

Suosikkisarjan näyttävä paluu - Fakta homma -mies Taneli Mäkelä loistoroolissa - Sunnuntailounas

28.9.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kahdella Kultaisella Venlalla palkittu komediasarja pyörähtää käyntiin uusin jaksoin.

Sunnuntailounas

Taneli Mäkelä on Tauno-iskä. Kuva: MTV3


Uudella tuotantokaudella keskiössä on jälleen isä-Taunon (Taneli Mäkelä) ruokapöytä, jonka ääreen perheen neljä aikuista lasta kokoontuvat isänsä pakottamana sunnuntailounaalle.


Taneli Mäkelä on pitkän ja komean uran tehnyt suomalaisnäyttelijä, joka on nähty useissa suosikkisarjoissa: Fakta homma, Akkaa päälle, Team Ahma, Kotikatu, Luottomies.... Läpimurtonsa Mäkelä teki Fakta homman Aulis Kaakkona. Kaakko rykii mielipiteitään, eikä jätä väliin ainuttakaan Urheiluruudun maalikimaraa.Sunnuntailounaassa Mäkelä on elämänsä rajallisuuteen havahtunut Tauno, joka järjestää viikottaisia lounashetkiä lastensa kanssa. Irtioton töistään ottava terveyskeskuslääkäritytär Eevi (Elena Leeve), näyttelijänurallaan eteenpäin kiipivä Jani (Jarkko Niemi), huoltajuuskiistan keskellä taisteleva Taavi (Santtu Karvonen) ja työntekoa välttelevä Severi (Samuli Niittymäki) yrittävät päästä ääneen omien viikkokuulumistensa kanssa.


Sunnuntailounas


Suurten persoonien perheessä se ei olekaan niin helppoa - varsinkaan kun isä-Tauno on yhtäkkiä umpirakastunut ja haluaa puhua vain ihanasta Leenasta (Pirkko Hämäläinen). Ja Leenassa riittääkin puhumista, sillä hän on venekerhon tavoitelluin nainen.


Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut Atte Järvinen on palkittu Kultaisella Venlalla parhaasta käsikirjoituksesta. Eka tuotantokausi puolestaan palkittiin Kultaisella Venlalla parhaana komedia- ja sketsiohjelmana.


Sunnuntailounas 2. kausi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 29.9. klo 21.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: Sunnuntailounas
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat