VaihtoautotTietovisatSanakirjaTV-tietovisaTV-ohjelmatBlogit
Televisio

Suosikkisarja loppuu: Doc Martin viimeiset jaksot starttaavat-Tästä tilanteesta lähdetään liikkeelle

19.11.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Doc Martinin viimeinen kausi alkaa. Omaperäistä lääkäriä testataan nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Doc Martin

Martin Ellinghamin (Martin Clunes) hahmo on kulmikas, mutta rakastettava. Yle KuvapalveluDoc Martinin riemastuttava tarina jatkuu kahdeksan uuden jakson voimin. Viimeiselläkin kaudella tapahtumapaikkana on leppoisa kyläyhteisö, jonka yleislääkärinä toimii suuresta maailmasta pienempiin ympyröihin siirtynyt ex-kirurgi Martin Ellingham.


Vastoin kaikkia odotuksia Doc Martin on kasvanut kiinni yhteisöön ja yhteisö häneen. Perhekin on tullut perustettua, eikä pariskunnan elämässä ole tylsää päivää nähty.


Doc Martin

Louisa Ellingham (Caroline Catz) on lääkärin vaimo ja opiskelija. Yle Kuvapalvelu


Nyt tohtorin ura on katkolla ja tuo töksäyttelyn mestari on vaarassa menettää lääkärinlupansa. Uran jatkuminen riippuu kokonaan ulkopuolisesta tarkkailijasta, joka on varsinainen riivinrauta.


Ensi hetkestä asti yhteistyö hiertää ja Martin sahaa omaa oksaansa. Pienellä myötäsukaisuudella voisi pötkiä pitkälle, mutta Doc Martinilla ei ole tapana tehdä turhia myönnytyksiä. Millainen mahtaa olla tarkkailujakson lopputulos? Onko Docin elämään luvassa jälleen muutoksia ja mihin suuntaan?


Doc Martinin elämään kuuluu työn lisäksi Louisa-vaimo ja James-poika. Louisa opiskelee ja perheen pikkuinen on kasvanut päiväkoti-ikään. Yhtenä aamuna päiväkodin täti istuttaa Louisan päähän ajatuksen, joka jää vaivaamaan. Pitäisikö Jamesin saada jo pikkusisko tai -veli?


Doc Martin

Martin Ellingham (Martin Clunes) saa "ilokseen" tutustua koiriin entistäkin enemmän uusissa jaksoissa. Yle Kuvapalvelu


Doc Martin Yle TV1 to 21.11. klo 17.10

Katso ohjelmatietoja Telsu.fi

Asiasanat: Doc Martin
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat