Reseptit

Suolainen piirakkapohja

Suolainen piirakkapohja sopii kala-, kasvis- ja lihatäytteille. Tällä peruspohjalla leivot kaikki suolaiset piirakat. Helppoa, eikö?

Suolainen piirakkapohja
10 minPiirakkavuoka

Ainekset

  • Taikina
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 125 gvoita tai margariinia
  • ½ dlvettä
  • Voiteluun
  • voita, margariinia tai öljyä

Valmistus

  • Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voideltuun uunivuokaan pohjalle ja reunoille.
  • Täytä haluamallasi täytteellä.
  • Kypsennä 175 asteessa täytteestä riippuen 30-35 minuuttia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat