Televisio

Sirpa Selänne paljastaa jääkiekkovaimojen arkea - Millaista on elää miehen työn ehdoilla? Lätkä Love

8.9.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Sirpa Selänne luotsaa lätkään ja rakkauteen keskittyvää tosi-tv-sarjaa.

Lätkä Love

Sirpa Selänne ja "lätkävaimot". Kuva: TV5


Dokumentaarisessa sarjassa seurataan kuuden eri puolilla maailmaa elävän ammattikiekkoilijan puolison sekä heidän perheidensä elämää yhden kiekkokauden ajan Japanissa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä, Unkarissa ja Suomessa. Mukana ovat Alina Voronkova, Lotta Harala, Emilia Nyström, Miia Säilä, Jonna Koskiranta ja Karoliina Lindgren.


Sarjan juontaa kenties Suomen kuuluisin kiekkovaimo Sirpa Selänne, joka tekee ohjelman myötä uuden aluevaltauksen tv-juontajana. Selänne on tehnyt pitkän uran kotiäitinä miehensä Teemu Selänteen tehdessä NHL-uraa.
Lätkä Love

Kuinka kiireistä missiarkea elävä Miss Suomi Alina Voronkova selviää etäsuhteen tuomasta ikävästä, kun poikaystävä Joonas Hurri kiekkoilee kaukana Japanissa? Kuva: TV5


Jääkiekkoilijoiden puolisot nähdään usein samankaltaisena massana, mutta kiekkoilijan rinnalla voi elää hyvin erilaista elämää. Mikään ei ole kuitenkaan yhtä varmaa kuin epävarmuus, sillä kiekkoelämässä kaikki on väliaikaista. Nimi paperissa ei tarkoita mitään, jos peli ei kulje. Se on ajatus, johon jokaisen kiekkoperheen on totuttava. Ohjelma lupaa paljastaa kiekkoperheiden arkea: iloja ja suruja.


Lätkä Love

Japanin Nikkossa entinen beachvolley-ammattilainen Emilia Nyström totuttelee vauva-arkeen ja yksinäisyyteen puolison Ari-Pekka Siekkisen valmentaessa paikallista joukkuetta. Kuva: TV5.


Lätkä love alkaa TV5:lla ma 9.9. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Lätkä Love
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat