Reseptit

Sipulipiiras

Sipulipiiras on tuhti välipala. Nauti pikkuateriana salaatin kera tai ota take away -evääksi luontoretkelle.

Sipulipiiras
55 minPiirakkavuoka, 5-8 hlölle

Ainekset

  • 100 gvoita
  • 1 dljuustoraastetta
  • ½ dlkevytmaitoa
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • Täyte
  • sipulia
  • 2 rklöljyä
  • ½ dlvalkoviinietikkaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ¾ tlsuolaa
  • 2 dljuustoraastetta
  • 3kananmunaa
  • 2 dlruokakermaa

Valmistus

  • Ota voi huoneenlämpöön. Sekoita pehmeä voi, juustoraaste, maito ja jauho-leivinjauheseos. Taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  • Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää etikka ja mausteet. Hauduta muutama minutti.
  • Levitä seos vuokaan. Lisää juustoraaste. Kaada päälle muna-kermaseos.
  • Kypsennä 200 asteisen uunin alimmalla paistotasolla 25 - 30 min.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat