Televisio

"Silloin multa lensi tekoverta suusta" - kaverin piti mäiskiä Salkkarit-Parikkaa kunnolla

30.1.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Katso Mikko Parikan lempikohtaukset Salatut elämät -sarjassa!

Salatut elämät

Mikko Parikka esittää Salatut elämät -draamasarjassa Jiri Viitamäkeä, Café Moosen perustajaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mikko Parikan lempikohtaukset Salkkareissa ovat täynnä actionia.

- Hauskin kohtaus Salkkareissa on ehdottomasti se, kun Tero Tiitasen hahmo Sergei hakkasi Jiriä lapiolla. Se oli hauskaa siksi, koska Teron kanssa ollaan hyviä frendejä ja sen piti potkia ja mäiskiä ja multa lensi tekoverta suusta, Parikka virnuilee.


- Ehdottomasti paras kohtaus on kuitenkin, kun Jiri pudotettiin parvekkeelta. Se oli jakso 2000. Kohtauksessa käytettiin stunt-näyttelijöitä ja hommat hoidettiin ison maailman meiningillä, näyttelijä muistelee.


Salatut elämät

Hui, sinne Jiri putoaa, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? Kuva: Kuvakaappaus YouTube.


Väkivaltaiset kohtaukset, kuten monet muutkin Salatut Elämät -aihevalinnat ovat aiheuttaneet paljon keskustelua mediassa vuosien varrella. Parikalla on vahva näkemys sarjan suosiosta.

- 20-vuotias Salkkarit on yllättävänkin tuore vanhaksi tuotteeksi. Se on kestänyt ajan hammasta hyvin. Sarjan aikana koko tv-maailma on mullistunut: tekniikka, netti, median pirstaloituminen. Samalla sarja on pystynyt koko ajan uudistumaan, mutta pitänyt silti saman essenssin. Sarja ei ole vanhentunut, vaikka ikää on tullut.


Ei heikkohermoisille - katso Jirin putoaminen:

Salatut Elämät juhlii 20-vuotistaivaltaan. Me Nauris.fissä haluamme juhlistaa synttäreitä. Tarjoamme Salkkarit-faneille yhden juhlajutun päivässä 31.1 asti, jolloin teema huipentuu sarjan 3500. jaksoon.


Salatut elämät arkisin MTV3:lla klo 19.30

Katso Salatut elämät ohjelma-ajat Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat