TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitSanakirjaTV-tietovisa
Televisio

Selviytyjät Suomi: Mikä ihmeen karkotussaari? - Ja missä oloissa Janne on yksin mysteerisaarella?

7.10.2019 klo 9:05  Kirsti Kurki-Myllymäki

Vastapuoli äänesti Jannen ulos heimoneuvostossa, mutta kuinkas sitten kävikään?

Selviytyjät Suomi

Janne sai mahdollisuuden lähteä Karkotussaarelle, kun hänet oli äänestetty ulos heimoneuvostossa. Kuva: Nelonen


Viime Selviytyjät Suomi -kisan loppu oli yllätyksiä pullollaan. Koskemattomuuskisan hävisi Carabao, joten heimoneuvostoon tullessa tiedettiin, että yksi carabaolainen tippuu. Mutta sitä ei tiedetty, että heimoneuvostoon kutsuttu koskemattomuskisan voittanut Kuwago-heimo sai äänestää tippujan.Carabao-heimossa oli kuumat tunnelmat äänestyksen aikana. Tosin Janne kertoi tuntevansa olonsa turvalliseksi ennen äänestystä, mutta kuinkas kävikään... Janne sai kolme ääntä ja hänet tippui ulos kisasta. Tai ehkei sittenkään, sillä katsojien ja omaksi yllätykseksi Janne sai henkilökohtaisen viestin.


Janne sai mahdollisuuden siirtyä karkoitussaarelle, josta hänellä voi olla mahdollisuus palata kisaan. Kumpikaan heimo ei tiedä asiasta mitään.


Suomen Selviytyjät-sarjassa Karkotussaarta ei ole aiemmin nähty. Kansainvälisissä Selviytyjissä "Redemption Island" on ollut mukana, mutta silti Karkotussaari on mysteeri.


Selviytyjät Suomi

Curabao-heimo jännittyneenä heimoneuvostossa. Kuva: Nelonen


Saari herättää monia kysymyksiä. Voiko Janne päästä pois Karkotussaarelta ja miten se onnistuisi? Voidaanko esim. joku toinen jatkossa tiputettu kisaaja vaihtaa Janneen? Tai tulisiko Jannelle paluumahdollisuus, kun heimot yhdistyvät ja kisa muuttuu yksilökilpailuksi?


Ajatuksia herättää myös Jannen olot saarella. Yksin askeettisella saarella asuminen ei kuulosta kovin houkuttelevalta. Toivottavasti miehellä on tulentekovälineet ja jonkun moinen suoja rakennettuna, ettei hänen tarvitse aloittaa yksin kaikkea alusta. Tai ehkä Janne pääsee luksusoloihin odottelemaan? No, tuskinpa, kun kyseessä on Selviytyjät.


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat