TV-ohjelmatBlogitTietovisatSanakirjaVaihtoautotTV-tietovisa
Televisio

Seksiä, veitsiä, rasvaimua - Mihin jotkut naiset ovat valmiita oman "kauneutensa" tähden?

23.3.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Eronnut, keski-ikäinen brittitoimittaja Cherry Healey pohtii ikääntymistä ja kauneusbisneksen tarjoamia mahdollisuuksia.

Cherry Healey: Kaunis hinnalla millä hyvänsä

Toimittaja Cherry Healey päättää perehtyä kauneusbisnekseen joka kantilta. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Cherry Healey on 37-vuotias brittitoimittaja, joka haluaa pitää ulkonäöstään huolta vuosien kiitäessä kohti keski-ikää. Hän on eronnut kahden lapsen äiti, joka on palannut deittimarkkinoille ja miettii kriittisesti ulkonäköään. Pitäisikö turvautua veitsiin ja pistoksiin vai hyväksyä itsensä sellaisena kuin on?Cherry Healey: Kaunis hinnalla millä hyvänsä

Toimittaja Healey tuntee niskassaan paineen pysyä nuorena ja kauniina, vaikka vuodet vierivät ja ulkonäkö muuttuu. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Healey paneutuu 3-osaisessa dokumenttisarjassa syvällisesti kauneuskirurgiaan. Hän matkustaa mm. Turkkiin, Miamiin ja Brasiliaan tutkimaan, mihin naiset ovat valmiita kauneutensa puolesta. Healey haastattelee myös kauneuskirurgiaan erikoistuneita lääkäreitä ja seuraa toimenpiteitä lähietäisyydeltä.


Tutkittuaan aihetta perusteellisesti Healey vetää aiheesta omat johtopäätöksensä ja antaa samalla myös katsojille ajattelemisen aihetta siitä, mikä on kaunista ja millä hinnalla. Sarjan aloitusjaksossa Cherry tutustuu esimerkiksi alastonjoogaan.


Cherry Healey: Kaunis hinnalla millä hyvänsä (Sex, Knives and Liposuction, 2018) alkaa Yle TV2 su 24.3. klo 22.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat