TietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotBlogitSanakirja
Televisio

Satuhäät-tiimiltä uusi kohusarja: Mitä tapahtuu, kun nuoripari muuttaa yhteen? Muuttopäiväkirjat

3.10.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Muuttopäiväkirjat on uusi, suomalainen dokureality. Katso pariskuntien esittelyt.

Muuttopäiväkirjat

Anni muuttaa yhteen poikaystävänsä kanssa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Muuttopäiväkirjat on uusi kotimainen dokureality, jossa seurataan nuorten pariskuntien yhteenmuuttoa iloineen ja suruineen. Kamera saa kuvata tilanteita, jossa pariskunnat kertovat erittäin rehellisesti elämästään ja toiveistaan.Nuoret ovat vasta tutustumassa toisiinsa ja yhteisiä haaveita sovitellaan yhteen. Rahahuolia, kädestä suuhun elämistä, ruokaa pitää opetella valmistamaan, kumppani pitää ottaa huomioon ja ylipäätään opetella elämään yhdessä. Tuloksena on kohahduttava, hyvinkin rehellinen kuvaus nuorten parien elämästä Suomessa.


Muuttopäiväkirjat


Julius ja Ville, Hämeenlinna

Julius 22 ja Ville 21 aikovat muuttaa yhteen Juliuksen asuntoon. Julius suorittaa varusmiespalvelustaan muuton aikaan, joten Ville joutuu olemaan paljon yksin.


Ville työskentelee taksiyrittäjänä, ja Julius parturi-kampaajana. Pari on seurustellut seitsemän kuukautta, ja he kohtasivat aikanaan homojen Grindr-deittipalvelussa.


Muuttopäiväkirjat


Klaara ja Matti, Tampere

Klaara 25 ja Matti 30 etsivät yhteistä asuntoa. Klaara opiskelee metsätalousinsinööriksi. Matti työskentelee keväästä syksyyn Tampereen kaupungin puistotyöntekijänä ja on talvikaudet työttömänä.


Klaara harrastaa lukemista ja luonnossa samoilua. Matilla on kaverinsa kanssa yhteinen bändi, jossa Matti räppää. Pari on seurustellut puoli vuotta, mutta he ovat tunteneet toisensa jo vuosia yhteisten kavereiden kautta.


Muuttopäiväkirjat


Anni ja Väinö, Tampere

Anni 19 ja Väinö 19 muuttavat ensimmäistä kertaa pois lapsuudenkodeistaan. Väinö valmistui merkonomiksi kauppaoppilaitoksesta, mutta on päätynyt töihin uimahalliin uimavalvojaksi. Anni on hiljattain valmistunut lähihoitajaksi ja työskentelee vanhusten palvelutalossa.


Pari tapasi jo yläasteella ja on seurustellut yhteensä neljä vuotta. Anni yrittää kuntoilla säännöllisesti, Väinö puolestaan pelaa lähes kaiken vapaa-aikansa pleikkaria.


Muuttopäiväkirjat


Taija ja Antti, Ummeljoki

Taija 30 ja Antti 24 muuttavat yhteen Taijan vanhempien vanhaan omakotitaloon pieneen maalaiskylään. Taijalla on ennestään kouluikäiset lapset Hanna ja Jere - Antilla pieni Viljami-poika. Uusioperheen kokoonpanoon kuuluvat myös neljä kissaa, hevonen ja koira.


Taija on koulutukseltaan ohjaustoiminnan ja vaatetusalan artesaani, mutta on ollut jo pitkään työttömänä. Antilla ei ole koulutusta, sillä ammattikoulu jäi aikanaan kesken. Myös Antti on työtön. Pari tapasi Tinderissä ja he ovat seurustelleet kolme kuukautta.


Sarjan tuottanut Filmaattiset vastaa myös suosikkisarjoista Satuhäät, Latela sekä Sadan vuoden talo.


Muuttopäiväkirjat - uusi sarja ma 7.10. Yle TV2 klo 20

Katso lisää Muuttopäiväkirjat lähetysaikoja Telsu.fi


Kuvat: Yle Kuvapalvelu
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat