LeffatietovisaTietovisatBlogitVaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmat
Televisio

Samu Haber häkeltyy: “Ne viestit on niin täynnä sydämiä, että ihan hävettää.”

18.10.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Samu Haber avautuu Nauris.fin haastattelussa mm. uran nihkeästä alusta ja Vain elämää -kollegoista.

Vain elämää

Samu Haber on Sunrise Avenuen solisti ja vetäjä, joka ei ole saanut uraa hopealautasella. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Samu Haber on megastara ja kansainvälisesti menestyvän Sunrise Avenuen vetäjä. Haberilla on takanaan pitkä ura, eikä suosio tullut nappia painamalla. Mies avautuu alkuaikojen nihkeydestä ja yleisön vähyydestä keikoilla.

- Ongelma alussa oli löytää musiikille julkaisutahoa ja meni viitisen vuotta, kun metsästin levydiiliä. Keikoilla oli 12 ihmistä, sit 40, sit 200 ja sit taas 50.

- Menestystä on vaikea arvioida, mutta kyllä siihen tarvitaan paljon töitä, talenttia ja vähän tuuriakin. Otan mielummin pitkän tien kautta onnistumisia, kuin että se tulisi heittämällä tai tuotuna tuohon eteen, mies toteaa.Vain elämää

Bestikset Samu Haber ja VilleGalle. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Vain elämää vei hänet aiemmalla kaudella Espanjaan, nyt mies pääsi ekaa kertaa Hirvensalmelle.

- En ollut aiemmin Satulinnassa, se oli uusi paikka. Hurmaannuin täysin siitä ja se oli hurjan paljon mageempi paikka kuin Espanjassa. Suomalainen fiilis oli läsnä ja tuli mökkifiilis, että täällä voi olla oma itsensä ja että villasukat jalkaan.


Artistit ovat ohjelman kuvauksissa tiiviisti yhdessä. Jäikö Haberille joku henkiystävä joukosta?

- Kaikkien kanssa oltiin kavereita. VilleGallen kanssa ystävyys vahvistui. Näkisit viestit, joita lähetetään toisillemme, ne viestit on niin täynnä sydämiä, että ihan hävettää, Haber kertoo häkeltyneenä ja jatkaa:

- Lauri Tähkän kanssa oli 10 vuotta sitten vähän riitaakin väärinymmärryksen vuoksi. Mutta nyt jo tokana päivänä sanoin hänelle, että oot niin ihana tyyppi. Kuinka voit olla noin karismaattinen ja lämmin ja hänellä on niin valtavan kokoinen sydän joka sykkii rinnassa. Tai Maija (Vilkkumaa), josta en tiennyt yhtään mitään. Kaikki on niin tavallisia ihmisiä ja tuki toisiaan, artisti hehkuttaa.


Vain elämää

Samu Haberin artistipäivä on pe 18.10. Miehen tatuoinnin teksti on Sunrise Avenuen ensimmäiseltä "On the Way to Wonderland" -albumilta löytyvä "Forever Yours". Kuva: Nelonen


Haber ja Sunrise Avenue on kiertänyt maailmaa keikoillaan. Minkälaiset on fanit Suomessa ja ulkomailla?

- Suomalaiset on hulluimpia faneja. Ulkomailla mua katsotaan ulkomaalaisena, mutta Suomessa olen yksi meistä.


Vain elämää -ohjelmassa Haber on laulanut ja tehnyt tekstejä suomeksi. Jäämme odottamaan, aikooko artisti esiintyä ja tehdä lisää musiikkia rakkaalla kotikielellään.


Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat