VaihtoautotBlogitSanakirjaTV-ohjelmatTietovisatTV-tietovisa
Televisio

Romanttista! Ella Kanninen päätyi Italiaan rakkauden takia -Suosikkijuontajan Valerio-rakas on tässä

7.1.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kanninen tulee taas tv:seen, sillä hän juontaa uutta Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä -tv-sarjan uutta kautta.

Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä

Ella Kanninen on valottanut suomalaisille italialaista kulttuuria ja elämänmenoa. Kuva: Peter Ponnath/Filmaattiset/Yle


Ella Kanninen aloitti uransa YLE:n Aamu-TVstä ja monipuolinen juontaja/toimittaja muistetaan myös Marco Bjurströmin juontajaparina MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa. Suomen rajojen ulkopuolella Kanninen on nähty myös Italiassa Il Viaggiatore -matkailuohjelmassa.


Suosikkijuontaja Ella Kanninen on naimisissa italialaisen Valerio Chincan kanssa ja heillä on kaksi poikaa. Perhe on asunut Suomessa ja Italiassa, ja tällä hetkellä Kanninen pitää majaa Suomessa.Ulkomaanrakkautta ei ole pahemmin julkisuudessa näkynyt, mutta Kanninen julkaisi Instagramissa yhteiskuvan miehensä kanssa, kun mies täytti vuosia syksyllä. Teksti oli italiaksi, mutta menee suomeksi näin:

- Hyvää syntymäpäivää minun rakkaani! Olet kumppanini seikkailuissa sekä upea isä Leolle ja Raffalle. Iso suukko päivääsi!Italia on Kanniselle rakas myös maana ja toisella Ellan matkassa -kaudella hän hyppää Italian historiaan. Matka kulkee roomalaisten valloittajien jalanjäljissä Pohjois-Italiasta Alppien yli Saksaan. Reitti kulkee pitkin muinaista Via Claudia Augustaa. Luvassa on upeita maisemia, näyttävää arkkitehtuuria sekä tietysti ruokaa ja viiniä.


Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä

Ella Kanninen vie katsojat antiikin roomalaisten valloitusreiteille Italiasta Saksaan. Kuva: Peter Ponnath/Filmaattiset/Yle


Ellan matkassa: roomalaisten jäljillä Yle Teema ke 8.1. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat