Reseptit

Riisipuuro

Riisipuuro maistuu erityisesti jouluna - mutta myös rauhallisina viikonloppuaamuina!

Riisipuuro
1 h 15 minKattila, 5 hlöä

Ainekset

  • 2 dlvettä
  • 2 dlpuuroriisiä
  • 1 lmaitoa
  • ½ tlsuolaa

Valmistus

  • Kuumenna vesi kattilassa. Kaada riisit kattilaan. Anna kiehua välillä sekoittaen n. 5 min, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  • Lisää maito vähitellen niin, että seos kiehuu koko ajan. Anna kiehua hiljalleen 15 min koko ajan lastalla pohjaa myöten hämmentäen, ettei puuro pala pohjaan.
  • Nosta kattila pois kuumalta levyltä viereiselle levylle. Pistä kansi päälle. Anna hautua kypsäksi n. 45 min. Lisää suola.
  • Kuumenna halutessasi ennen syömistä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat