Keskustelu
Suomi24 blogi
Alennuskoodit
Chat
Treffit
Säännöt
Etusivu
Tv
Leffat
Reseptit
Horoskooppi
Kasari
Suomi24 Reseptit
Kaikki
Napostelu
Keitot
Salaatit
Pääruoat
Jälkiruoat
Välipalat
Makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Kasvis
Kala
Liha
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Kananmunaton
Igorin kana
Igorin kana yhdistää smetanan, sipulin, tomaatit ja kanafileet. Pehmeän makuinen herkkuruoka ripauksella venäläisyyttä.
Laskiaispulla
Laskiaispulla maistuu laskiaismäessä iloittelun jälkeen. Mutta kysymys kuuluu, syötkö sen hillolla vai mantelimassalla?
Maustekakku
Maustekakku saa hauskan uuden muodon, kun teet sen pitkulaiseen uunivuokaan. Koristele mielesi mukaan esim. pähkinöillä ja kanelitangoilla.
Churrot
Espanjasta lähtöisin olevat churrot maistuvat sellaisenaan tai suklaakastikkeeseen dipattuina.
Polenta
Polenta on aterian helppo lisäke pastan tai perunan sijaan. Maissista karkeaksi jauhettu polenta-ryyni on gluteeniton raaka-aine.
Kurpitsapasta
Kurpitsapasta maistuu heittämällä koko perheelle. Kurpitsan makeus ja kerma tuovat herkkuruokaan ripauksen aistikasta makeutta.
Kalakukko
Kalakukko on tuunattu tässä ohjeessa nykyaikaan. Käytä valmiita ruistaikinalevyjä, niin kukon valmistus onnistuu helpommin.
Ruskea kastike
Ruskea kastike on lihapullien perinteinen kaveri. Sopii myös nakkikastikkeen pohjaksi!
Uunijäätelö
Uunijäätelö on perinteikäs jälkkäri, jota et pysty tekemään edellisenä iltana valmiiksi. Uunijäätelö uunista ulos ja nauttimaan!
Pestopasta
Pestopasta tuo Välimeren maut lautaselle. Jos et löydä pestokastikkeeseen pinjansiemeniä, voit käyttää kotoisasti manteleita.
Porkkanalaatikko
Porkkanalaatikko maistuu - tai sitten ei. Onneksi makuasioista ei voi kiistellä - varsinkaan joulupöydässä.
Juustokasvispiirakka
Juustokasvispiirakka on täyteläinen suolapala. Varioi piirakkaa valitsemalla kasvikset oman makusi mukaan!
Kinuskikakku
Kinuskikakku ei ole siitä helpoimmasta päästä valmistaa, mutta vaiva on sen arvoinen. Komea kakku juhlissa ja viikonlopun kahvihetkissä!
Jauhelihakeitto
Jauhelihakeitto on arjen pelastus. Pakastealtaasta napatuilla keittovihanneksillä ruoka syntyy näppärästi.
Persikkarahka
Persikkarahka maistuu jälkkärinä tai välipalana. Varioi mielesi mukaan ja vaihda persikka toiseen hedelmään.
Katkarapupasta
Katkarapupasta onnistuu mistä tahansa pastasta: farfalleista, spaghetista, penne-pastasta... Ripottele annoksen päälle parmesania!
Tuulihatut
Tuulihatut ovat hattaraisen ihania leivonnaisia. Ne saavat ihailevia katseita juhlissa ja merkkipäivinä. Parhaita syötyinä!
Minestronekeitto
Minestronekeitto on saapasmaasta kotoisin oleva tuhti keitto. Kasvikset, makkara ja liha antavat keittoon täyteläisen maun.
Munavoi
Munavoi on perinteinen karjalanpiirakan päällinen. Vinkki: kokeile keitettyjen porkkanoiden tai kukkakaalin kanssa!
Karitsanpaisti
Karitsanpaisti on pääsiäispöydän kunkku. Paistoaika riippuu paistin koosta ja muodosta. Päätä itse, paistatko meheväksi vai täysin kypsäksi.
Nyhtökaurawokki
Nyhtökaurawokki on niin hyvää, että vannoutuneemmatkin lihansyöjät antautuvat. Lisäksi ruoka valmistuu käden käänteessä.
Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa. Eikun hommiin ja nauttimaan!
Bataattikeitto
Bataattikeitto on piristys ruokapöydässä - keltainen ja valloittavan makuinen soppa!
Porkkanakakku
Porkkanakakku on helppo tehdä - ja vielä helpompi syödä! Se maistuu, vaikkei olisikaan porkkanoiden ylin ystävä.
Lihamureke
Lihamureke on ruokapöydän iki-ihana klassikko. Tarjoa kaveriksi keitettyjä perunoita, kauden kasviksia tai raikas salaatti.
Saaristolaisleipä
Saaristolaisleipä on aika tuju eväs. Säilyy parhaiten jääkaapissa, joten pistä sinne syönnin jälkeen.
Kääretorttu
Kääretorttu onnistuu helposti kahvipöytään ja jälkiruoksi. Täytä kauden marjoilla, marjasurvoksella tai kokeile täytteenä hilloa - äläkä unohda kermavaahtoa!
Pesto
Pesto on Italiasta kotoisin oleva pastan paras kaveri. Nauti sellaisenaan pastakastikkeena tai sipaise tuoreen focaccia-leivän päälle.
Lohivoileipäkakku
Voileipäkakku on suomalaisen juhlapöydän kunkku. Lohivoileipäkakku on komea tarjottava, joka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta.
Runebergin tortut
Runebergin tortut on perinteinen porvoolaisherkku J. L. Runebergin kunniaksi. Niillä juhlistetaan 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan syntymäpäivää.
Lisää reseptejä >
Luetuimmat
Tätä et nähnyt TV:ssä: Sofia Zida paljastaa Farmi-kuvauksista: "Kun mä tulin tänne, luulin, että..."
Farmi Suomi: Iso konflikti puhkeaa - Veeti Kallio lataa pöytään viisaat sanat: "Jos ei ole..."
Tähdet, tähdet: Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema voittajan valinnassa!
TV-VINKKI: Häät ennen hautajaisia nähdään nyt tv:ssä: Pääosassa Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi
Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."
Reseptit
Mutakakku on suussasulavan suklainen herkku.
Suolainen piirakkapohja sopii kala-, kasvis- ja lihatäytteille.
Nyhtökaurawokki on niin hyvää, että vannoutuneemmatkin lihansyöjät antautuvat.
Pesto on Italiasta kotoisin oleva pastan paras kaveri.
Mannapuuro on koko perheen maukas puuro.
Horoskooppi
25.4.2024
Valitse oma tähtimerkkisi ja lue päivän horoskooppi!
Kasari
Muistatko Dirty Dancing -leffan? Seksikäs Patrick Swayze sai muuveillaan teinitytöt pyörryksiin...
Paras leffa ikinä
Kyllä Kari "Kape" Aihinen on todellinen moottori suustaan - Yksi kysymys aiheuttaa puheripulin
Suomi24 Viihde
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat
»