Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
pääruoat

Bataattilaatikko

Bataattilaatikko valmistuu iisisti valmiista soseesta. Toimii hyvin juhlapöydässä esim. kinkun tai karjalanpaistin kanssa.

keitot

Bataattikeitto

Bataattikeitto on piristys ruokapöydässä - keltainen ja valloittavan makuinen soppa!

välipalat

Uunimunakas

Uunimunakas valmistuu ripeässä puolessa tunnissa. Ripottele päälle halutessasi kinkkusuikaleita, lohipaloja, kasviksia tai vaikka feta-juustoa.

napostelu

Cannellonit

Cannellonit ovat Italian lahja maailmalle. Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihalla, soijarouheella tai tonnikalalla!

pääruoat

Lindströmin pihvit

Klassiset Lindströmin pihvit saavat vahvan värinsä punajuuresta. Voi mitä herkkua kertakaikkiaan!

pääruoat

Porkkanapihvit

Porkkanapihvit paistuvat meheviksi miedohkolla lämmöllä. Tarjoa perunamuusin tai salaatin kanssa.

napostelu

Pastasalaatti

Pastasalaatti on suomalainen version italiansalaatista. Käytä aterian lisukkeena tai voileipäkakun täytteenä.

pääruoat

Moussaka

Moussaka tuo kreikkalaiset, vahvat maut suomalaiseen ruokapöytään.

makeatleivonnaiset

Puolukkapiirakka

Puolukkapiirakka maistuu heillekin, jotka eivät niin kovin välitä puolukasta. Hyvä resepti myös pakastetuille puolukoille.

keitot

Lohikeitto

Perinteinen lohikeitto tehdään kermaan. Nauti maukas kalaruoka ruisvoileivän kanssa.

pääruoat

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta. Mammia mia, mikä herkku! Valmista hitaasti hauduttamalla.

keitot

Minestronekeitto

Minestronekeitto on saapasmaasta kotoisin oleva tuhti keitto. Kasvikset, makkara ja liha antavat keittoon täyteläisen maun.

pääruoat

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka. Lihasta tulee sitä mureampi, mitä kauemmin se saa kypsyä!

pääruoat

Nyhtökauramakaronilaatikko

Nyhtökauramakaronilaatikko on koko perheelle sopiva helppo laatikkoruoka.

välipalat

Parsakaalipiiras

Parsakaalipiiras on herkullinen suolainen piiras. Nauti iltapalalla tai leipase vieraille.

napostelu

Vaniljakastike

Itsetehty vaniljakastike ei ole hassumpi soossi. Pistä piirakan reunaan, marjojen kaveriksi tai kaurapaistoksen päälle.

pääruoat

Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja sopii gluteenia ja maitotuotteita karttaville. Taikina on siitä metka, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä.

jälkiruoat

Lettutaikina

Lettutaikina on helppo juttu! Tarjoa lettujen päällä vaikkapa marjoja & kermavaahtoa, hilloa tai jäätelöä. Maistuu myös pelkän sokerin kera!

napostelu

Feta-pinaattipiirakka

Feta-pinaattipiirakka on täystyrmäys iltapalana. Se tuo kreikkalaiset maut pikapikaa suomalaiseen ruokapöytään.

napostelu

Vegehampurilainen

Vegehampurilainen tai vegepurilainen syntyy helposti kotiuunissa. Paista kasvispihvi itse tai käytä valmista.

pääruoat

Sienirisotto

Mehevä sienirisotto on herkullista haarukoitavaa. Kuiva valkoviini ja vahva parmesan antavat risotolle hienostuneen maun.

napostelu

Lohkoperunat

Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.

napostelu

Focaccia

Italialainen klassikko, focaccia, on helppotekoinen ja vie kielen mennessään. Mamma mia, mikä maku!

makeatleivonnaiset

Brownie

Brownie on kuin taivaan lahja Jenkeistä. Kostean mehevä suklaaleivonnainen ei ylistyssanoja tarvitse, vain maku ratkaisee.

makeatleivonnaiset

Cupcaket

Cupcaket on ilo silmälle ja suulle. Koristele nonparelleilla söpöiksi suuhun pantaviksi!

napostelu

Köyhät ritarit

Köyhät ritarit ei ole köyhä herkku. Nauti jätskin, hillon ja kermavaahdon kanssa!

napostelu

Naan-leipä

Naan-leipä paistuu kodin uunissa, mutta älä käytä pellillä leivinpaperia. Nauti lempeän makuista leipää mausteisten ruoan kanssa.

suolaisetleivonnaiset

Sienipiirakka

Sienipiirakka kokoaa syksyn sienisadon. Jos metsäsienet eivät ole käsillä, piirakka onnistuu hyvin herkkusienistä.

napostelu

Paholaisen hillo

Paholaisen hillo on ärhäkkä tapaus. Makean tulinen tomaattihillo toimii suolaisen ruoan kaverina. Säädä tulisuutta chilillä.

pääruoat

Burgundinpata

Burgundinpata on ranskalaisen keittiön lahja maailmalle. Käytä paksupohjaista pataa ja anna ruoan valmistua hiljalleen liedellä.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»