Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
napostelu

Mansikkainen juustosalaatti

Mansikkainen juustosalaatti on pirteä keskikesän herkku. Vinkki: Tarjoa vastapaistetun teeleivän kanssa.

napostelu

Bearnaisekastike

Bearnaisekastike on kokin taidonnäyte. Itsetehty bearnaisekastike tekee takuuvarmasti vaikutuksen ystäväpiirissä!

suolaisetleivonnaiset

Joululimppu

Joululimpussa maistuvat fenkoli, pomeranssi ja anis. Kiiltävä kuori syntyy siirapista.

kasvis

Karjalanpiirakat

Karjalanpiirakat vaatii leipojalta kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee.

napostelu

Cannellonit

Cannellonit ovat Italian lahja maailmalle. Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihalla, soijarouheella tai tonnikalalla!

pääruoat

Kanapasta

Perusruokaa parhaimmillaan. Kermainen kanapasta valmistuu nopeasti arki-iltana.

pääruoat

Kasvispihvit

Pyöräytä kasvispihvit kauden tuoreista kasviksista ja juureksista.

makeatleivonnaiset

Cupcaket

Cupcaket on ilo silmälle ja suulle. Koristele nonparelleilla söpöiksi suuhun pantaviksi!

pääruoat

Kesäkurpitsa-pinaattilasagne

Kesäkurpitsa-pinaattilasagne saa raikasta makua pinaatista. Nauti tuhti uuniruoka kevyesti raikkaan salaatin kanssa. Nam!

pääruoat

Lohipasta

Lohipasta on kalaisen maistuva ja helppo ruoka, se lähes ui suuhun. Keitä pasta al dente, niin se on parhaimmillaan.

välipalat

Pataleipä

Pataleipä on niin helppo, että ihmettelet, mikset ole tätä aiemmin hoksannut tehdä!

salaatit

Perunasalaatti

Perunasalaatti maistuu illanistujaisissa ja grilliruoan kanssa. Vappuna se on nakkien paras kaveri!

pääruoat

Paella

Paella tuo Espanjan ruokapöytään - Viva España! Se on näyttävä ruoka, joka sopii illanistujaisiin ja vieraille.

makeatleivonnaiset

Pullataikina

Nam, itsetehdyt pullat vievät kielen mennessään! Pullataikina toimii myös pikkupulliin ja pitkoihin.

napostelu

Nokkosletut

Nokkosletut syntyvät oman maan nokkosista. Kokeile rohkeasti ja yllätä pinaattilettuihin tottunut jälkipolvi!

napostelu

Lohkoperunat

Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.

napostelu

Irish coffee

Irish coffee on fariinisokerilla ja viskillä maustettu kuuma kahvijuoma. Lämmittää illan pimetessä ja jälkiruokana.

napostelu

Kauraleipä

Kauraleipä syntyy lähes käden käänteessä. Rapsakkakuorinen leipä maistuu uunituorena voin kera vallan herkulliselta.

pääruoat

Ruskea kastike

Ruskea kastike on lihapullien perinteinen kaveri. Sopii myös nakkikastikkeen pohjaksi!

napostelu

Juustokeksit

Juustokeksit maistuvat sellaisenaan tai perinteisesti juustolautasella. Helppoa ja herkullista!

jälkiruoat

Mämmi

Mämmi on pääsiäisen perinneruoka, jonka valmistus onnistuu kotikeittiössäkin. Varaa tarpeeksi aikaa mämmin valmistukseen!

napostelu

Patonki

Rapeakuorinen patonki maistuu sellaisenaan tai haluamillasi täytteillä koottuna.

napostelu

Papuhampurilainen

Papuhampurilainen maistuu mehevältä. Tämä papuhamppis on vegeversio, joten se sopii kaikille vauvasta vaariin.

jälkiruoat

Runebergin tortut

Runebergin tortut on perinteinen porvoolaisherkku J. L. Runebergin kunniaksi. Niillä juhlistetaan 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan syntymäpäivää.

pääruoat

Lihapata

Lihapata on talven lämmittäjä, joka valmistuu helposti ajan kanssa. Tarjoa perinteisesti keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

pääruoat

Uunimakkara

Uunimakkara on pyhä toimitus. Ei ole sen voittanutta saunan jälkeen!

napostelu

Luumukiisseli

Luumukiisseli on talvinen jälkiruoka. Joulupöydässä se on ihan ehdoton juttu. Vinkki: pue juhlaan kermavaahtonokareella!

pääruoat

Uunijuurekset

Uunijuurekset ovat värikäs lisä lautasella! Helppo ja maistuva lisäke arki- ja viikonloppuruoalle.

pääruoat

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta. Mammia mia, mikä herkku! Valmista hitaasti hauduttamalla.

pääruoat

Avocadorisotto

Avocadorisotto vaatii hieman kärsivällisyyttä, mutta lopussa kiitos seisoo. Hienostunut ruoka saa täyteläistä makua parmesan-juustosta.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»