Reseptit

Ratatouille

Ratatouille - tuttavallisemmin kasvispata maistuu pääruokana. Sopii erinomaisesti liha- ja kalaruoan lisäkkeenä.

Ratatouille
1 h 15 minKattila, 6-8 hlölle

Ainekset

  • öljyä
  • 3sipulia
  • 4tomaattia
  • 2punaista ja vihreää paprikaa
  • 2kesäkurpitsaa
  • 2munankoisoa
  • 4 dltomaattimurskaa
  • 5valkosipulinkynttä
  • 1laakerinlehti
  • 4timjaminoksaa
  • 3 dlbasilikan lehtiä
  • persiljaa
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistus

  • Kuori sipuli. Paloittele kaikki kasvikset 2-3 cm kuutioiksi. Kuullota kaikki kasvikset öljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska, murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kiehua kannen alla noin 30 minuuttia. Sekoittele välillä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat