Reseptit

Raparperimehu

Hyödynnä raparperisato ja tee siitä mehua. Raparperimehu on raikas kesäjuoma, joka säilyy parhaiten viileässä.

Raparperimehu
60 minIso kattila

Ainekset

  • 4 lvettä
  • 1 kgraparperia
  • ½ kgsokeria

Valmistus

  • Huuhtele raparperit, älä kuori. Leikkaa noin 1 cm paloiksi. Laita vesi ja raparperit isoon kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 10-15 min.
  • Lisää sokeri. Kerää pinnalle muodostunut vaahto pois.
  • Anna jäähtyä hieman. Siivilöi mehu ja pullota, kun mehu on vielä melko kuumaa. Anna pullojen jäähtyä ja laita jääkaappiin. Tarjoa sellaisenaan tai vedellä laimennettuna.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat