TV-tietovisaVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitSanakirja
Televisio

Rajulla videolla kohahduttanut Antti Tuisku lauantaina tv:ssä - Ratsastaako härällä Emma Gaalassa?

6.2.2020 klo 9:45  Kirsti Kurki-Myllymäki

Antti Tuisku julkaisi tällä viikolla paljon keskustelua herättäneen musiikkivideon. Nyt hän palaa lavoille Emma Gaalassa, joka tulee suorana tv:stä.

Emma Gaala 2020

Antti Tuisku on yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista. Hänet nähtiin myös Vain elämää -ohjelmassa syksyllä 2019. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiMusiikkivuoden huiput palkitaan Emma Gaalassa lauantaina 8.2. Gaalan yllätysesiintyjä paljastettiin tänä aamuna, hän on Antti Tuisku.


Artisti kertoo esittävänsä musiikkia ensi kertaa uudelta Valittu kansa -albumilta. Luvassa on jättimäinen show, joka tulee avaamaan koko Emma Gaalan.

-Show tulee olemaan urani isoin ja massiivisin yksittäinen esiintyminen, Antti Tuisku lupaa Nelosen tiedotteessa.


Tuisku on kohahduttanut tällä viikolla julkaisemallaan musiikkivideolla, jossa artisti nähdään hengellisenä johtajana ratsastamassa härällä Jeesus-hahmon kanssa. Laulaja makaa myös alasti seuraajiensa öljyttävänä. Liekö samaa kuvastoa luvassa Emma Gaalassa, se jää nähtäväksi.


Emma Gaala 2020

Emma gaalan juontaa the one and only, Heikki Paasonen. Kuva: Nelonen Media


Heikki Paasosen juontamassa gaalassa lavalla nähdään muitakin kovia nimiä, kuten Anna Puu & Olavi Uusivirta, JVG, Chisu, Lauri Tähkä, Tehosekoitin, Samuli Putro, costee, F, Jesse Markin, MELO, Yeboyah.


Ensimmäiset Emmat jaettiin 1984. Vuonna 1985 palkintopatsaaksi vakiintui Tapio Rantasen suunnittelema pronssista valettu letti- ja sarvipäinen viheltävä naisfiguuri.


Emma Gaala suorana lähetyksenä Nelosella la 8.2. klo 20

Katso uusinnan lähetysajat Telsu.fi


Asiasanat: Emma Gaala 2020
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat