Televisio

Raiskausepäily, alkoholisti-isä -Maailmantähti Cristiano Ronaldo TV:ssä uunituoreessa haastattelussa

20.9.2019 klo 14:20  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tunteikkaassa 12.9. kuvatussa dokumentissa pureudutaan Ronaldon henkilöön otsikoiden takana.

Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa

Piers Morgan on brittiläinen journalisti ja televisiojuontaja. Cristiano Ronaldo on tähtijalkapalloilija, joka pelaa Italian mestariseura Juventuksessa. Kuva: MTV3


Tähtifutaaja ja legenda Cristiano Ronaldo istuu journalisti Piers Morganin piinapenkkiin, eikä tiukasta haastattelutyylistään tunnettu Morgan päästä miestä helpolla. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun jopa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi tituleerattu Ronaldo osallistuu näin kattavaan henkilökohtaiseen haastatteluun.Ohjelmassa päättäväisyydellä ja kurinalaisuudella vaatimattomista oloista Madeiralta suuruuteen noussut Ronaldo kertoo elämäntarinansa lapsuudesta nykyisyyteen.


Ronaldon isä José Dinis Aveiro kuoli maksan pettäessä Ronaldon ollessa 20-vuotias. Nyt itse neljän lapsen isä Ronaldo avautuu isyydestä ja perheestä sekä julkisuudesta. Keskustelussa on myös maailmanlaajuisesti otsikoihin noussut raiskausepäily, jonka tutkinta lopetettiin kesällä, eikä syytteitä nostettu.


34-vuotias Cristiano Ronaldo on yksi maailman seuratuimpia urheilijoita. Hänellä on mm. sosiaalisessa mediassa satoja miljoonia seuraajia.


Cristiano Ronaldo Piers Morganin haastattelussa MTV3:lla la 21.9. klo 15.30

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat