Reseptit

Pyttipannu

Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!

Pyttipannu
25 minPaistinpannu, 4-5 hlölle

Ainekset

  • 7keitettyä perunaa
  • 300 gmakkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
  • 2sipulia
  • rasvaa
  • suolaa
  • 1kananmuna per syöjä
  • Pinnalle
  • persiljaa, tilliä tai ruohosipulia

Valmistus

  • Kuori keitetyt perunat ja kuutioi. Kuutioi makkara tai liha. Kuori sipuli ja hienonna.
  • Paista sipuli pannulla rasvassa. Lisää sekaan perunakuutiot ja makkara tai liha. Paistele.
  • Mausta suolalla.
  • Paista yksi kananmuna per syöjä. Annostele ruoka lautaselle, lisää päälle paistettu kananmuna. Koristele halutessasi persiljalla, tillillä tai ruohosipulilla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat