Reseptit

Pulled pork

Pulled pork on liharuokien ykkösketjua. Nauti toastin, hampurilaisten tai salaatin kaverina.

Pulled pork
17 hUunivuoka

Ainekset

  • 800 gkassleria
  • 2valkosipulin kynttä
  • 1 tlmustapippuria
  • 2 tlsuolaa
  • ½ tlkuivattua chiliä
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 2 dlbarbeque-kastiketta
  • muovinen talouspussi

Valmistus

  • Laita kassler-liha muoviseen talouspussiin. Kuori valkosipulin kynsi ja murskaa se. Mittaa pussiin mausteet ja 1 dl barbequekastiketta. Sulje pussi ja pyörittele sitä niin, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan. Pistä jääkaappiin marinoitumaan yön yli.
  • Ota liha seuraavana päivänä huoneenlämpöön 1 h ennen paistamista.
  • Ota liha pois pussista ja laita se uunivuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 30 min. Laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kääri liha folioon ja laita takaisin uuniin. Paista vielä n. 4 h.
  • Nyhdä lihaa säikeiksi haarukalla. Nosta lihat uunivuokaan. Sekoita joukkoon folion sisällä oleva paistoneste ja loppu barbequekastike. Laita 225-asteiseen uuniin vartiksi, niin pinta rapeutuu ja karamellisoituu.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat