VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatSanakirja
Televisio

Psykologista jännitystä tiedossa! Suosittu Syntinen-rikosdraama palaa mystisissä merkeissä

19.3.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Syntinen tv-sarjassa tarkkanäköinen rikosetsivä Harry Ambrose selvittää rikoksia intuitiolla ja kokemuksella.

Syntinen

Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman, vas.) ja Jamie Burns (Matt Bomer). Kuva: Matthias Clamer/NBC/YleRikosetsivä Harry Ambrosella (Bill Pullman) on vahva tarve ymmärtää asioiden syy-yhteyksiä sekä taito nähdä piilomotiiveja jo ennen kuin mitään todisteita on löytynyt. Ambrose on vanha jäärä ja joidenkin mielestä hänen pitäisi jättää kenttähommat nuoremmille. Mies itse ei innostu asiasta, vaikka onkin hankkinut talon metsän keskeltä ikään kuin eläkepäiviään varten.


Rikosetsivä Ambrose saa yöllä hälytyksen onnettomuuspaikalle: rajussa ulosajossa hänen oman talonsa läheisellä metsätiellä mies on kuollut ja toinen loukkaantunut. Mikä onnettomuuden aiheutti? Miksi miehet ajoivat yömyöhään ja ilmeisen lujaa juuri tällä tiellä?


Syntinen

Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman) on tutkinut rikoksia jo kahdella Syntinen-kaudella. Kuva: Peter Kramer/NBC/Yle


Toinen miehistä on opettaja Jamie Burns (Matt Bomer), joka selvisi pienin vaurioin ja soitti ambulanssin. Ambrose jututtaa miestä saadakseen käsityksen onnettomuuden kulusta ja kiinnittää huomiota miehen poissaolevaan käytökseen. Kun kolarissa menehtyneen uhrin puhelin löytyy, herää lisää kysymyksiä. Ambrose ryhtyy tutkimaan tapausta, jossa saattaa olla jotain hämärää.


(The Sinner S3, Yhdysvallat 2019)


Syntinen Yle TV1 pe 20.3. klo 22.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: Syntinen
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat