Reseptit

Porkkanakakku

Porkkanakakku maistuu, vaikkei olisikaan porkkanoiden ylin ystävä. Kakku on helppo tehdä - ja syödä!

Porkkanakakku
1 h 15 minKakkuvuoka

Ainekset

  • 2 dlmargariinia tai voita
  • 150 gporkkanaa
  • 2 dlsokeria
  • 3kananmunaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • Voiteluun
  • margariinia tai voita
  • korppujauhoja
  • Kuorrute
  • 50 gvoita
  • 100 gsulatejuustoa
  • 3 dltomusokeria

Valmistus

  • Sulata rasva ja anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkanat. Mittaa kaikki kakkutaikinan ainekset kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
  • Paista kakku uunin alaosassa 175 asteessa n. 45 min. Anna kakun jäähtyä hieman ja kumoa se isolle lautaselle.
  • Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti porkkanakakun jäähtyneelle pohjalle.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat