Reseptit

Pinaattiletut

Pinaattiletut on rautaisen herkullinen välipala. Tarjoa perinteisesti puolukkahillon kanssa - maistuu myös ripauksella sokeria ryyditettynä!

Pinaattiletut
1 h 15 min8 isoa lettua, 30 pientä lettua

Ainekset

  • 3kananmunaa
  • 6 dlmaitoa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1-2 rklsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • ¼ dljuoksevaa margariinia tai öljyä
  • 75 gtuoretta tai pakaste pinaattia
  • Paistamiseen
  • Voita tai öljyä

Valmistus

  • Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kulhossa. Lisää taikinaan maito, vehnäjauhot, suola, rasva ja pinaatti. Jos käytät pakastepinaattia, sulata se ensin. Vatkaa tasaiseksi.
  • Anna turvota 30 min.
  • Kuumenna lettupannu tai iso paistinpannu ja levitä pannulle rasva. Kaada taikinaa pannulle ja käännä, kun toinen puoli saanut kauniin paistopinnan.
Kategoriat: Välipalat, Kasvis
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat