Reseptit

Pihlajanmarjahyytelö

Pihlajanmarjahyytelö on riistaruoan kaveri. Vinkki: Mausta roseepippurilla tai aikuiseen makuun tilkalla alkoholia.

Pihlajanmarjahyytelö
1 h1 litra

Ainekset

  • 2 lpihlajanmarjoja
  • 5 dlvettä
  • 1 kghillosokeria

Valmistus

  • Kerää pihlajanmarjat tertuista. Huuhtele marjat ja lisää kiehuvaan veteen. Keitä alhaisella lämmöllä 10–15 min.
  • Siivilöi mehu talteen kattilaan. Älä kuitenkaan paina marjoja siivilää vasten, jotta mehu pysyy kirkkaana. Kuumenna mehu ja sekoita siihen hillosokeri. Keitä sekoitellen keskilämmöllä 10 minuuttia.
  • Tölkitä hyytelö.
  • Vinkki: Mausta ennen tölkittämistä roseepippurilla tai tilkalla alkoholia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat