TV-ohjelmatBlogitTietovisatSanakirjaVaihtoautotLeffatietovisa
Televisio

Petra: "Olen jännittänyt esiintymistä aika paljon" - Tähdet, tähdet -kisa tiivistyy

3.3.2019 klo 6:55  Kirsti Kurki-Myllymäki

Petra on esiintynyt jopa pää alaspäin renkaassa riippuen. Mitä Petra haluaa näyttää katsojille?

Tähdet, tähdet

Petra oli 13-vuotias, kun TikTak solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa. Petran soolouralle on mahtunut jo neljä julkaisua. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Sähäkkä esiintyjä on nähty lavalla monissa eri rooleissa, hän on jopa laulanut kappaleen renkaassa keikkuen pää alaspäin. Tuntuu, että nainen haluaa antaa ohjelmassa kaikkensa. Mitä haluat näyttää?

- Musta tuntuu, että mulle on viimeisen vuoden aikana tapahtunut jotain outoa. Olen tullut rennommaksi ja uskallan heittäytyä vielä vähän enemmän - sitä haluan näyttää ja se tulee varmasti kuulumaan biiseissä ja biisivalinnoissa ja uudessa musassa.


- Olen jännittänyt esiintymistä aika paljon, ollut perfektionisti ja tarkka - tämä ohjelma on justiinsa paras lääke. Jos mä tästä selviän, selviän mistä vaan, Petra avautuu.


Tähdet, tähdet

Petra sanoo olevansa rock-muija. Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Tällä kaudella avataan omia muistoja ja kerrotaan tarinoita omasta elämästä. Faneille Petran sanoittien kappaleiden tarinat saattavat avautua aivan uudella tavalla.

- Tämä on sillä tavalla mielenkiintoista, että kun kirjoitan itse tekstejä, ne kumpuavat omasta elämästä. Mutten suoranaisesti tykkää avata tekstien tarinoita, sillä musta on kiva, että kuulija saa itse muodostaa tarinan omassa päässään ja ehkä liittää sen oman elämän tapahtumaan.


- Tämän ohjelman kautta pääsen kertomaan, millainen Petra on artistin takana, millaisia juttuja olen käynyt läpi ja sitä kautta avaamaan niitä aiheita, joista kirjoitan.Tähdet, tähdet

Tiktak julkaisi ensimmäisen singlensä "Sekoitat mun maailman" v. 1999, jolloin yhtyeen jäsenet olivat teinejä. Kuva: Nelonen Media.


Petra on ollut mukana myös Vain elämää -ohjelmassa, mutta näkee selvän eron nyt meneillään olevaan kisaan.

- Vain elämään verrattuna vahvuuteni on iso live-yleisö ja live-fiilis. Olen aina ollut sitä mieltä, että olen keikoilla parhaimmillani. Lavalla on tilaa liikkua, se on se paikka, jossa olen eniten kotonani. Olen sielultani ja sydämeltäni kuitenkin rock-muija!


TikTak heittää 20-vuotisjuhlakonsertin Hartwall Arenalla 18. Mutta mikä keikka on jäänyt Petralle itselleen erityisesti mieleen?

- No Doubt -keikka 90-luvulla. Gwen Stefani on yksi mun suurista esikuvista, silloin tuli eka kertaa sellainen fiilis, että tonne mä haluan! Mä haluan olla toi! Se oli itselle pysäyttävä hetki.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.30

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fiLue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat