Reseptit

Pekonispagetti

Pekonispagetti on suomalainen versio pasta carbonarasta. Si, si, si - maistuu kyllä!

Pekonispagetti
40 minPannu, 4 hlölle

Ainekset

  • 100 g pekonia
  • 500 g spagettia
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • kananmuna
  • keltuainen
  • Päälle:
  • 100 g parmesan-juustoa

Valmistus

  • Suikaloi pekoni ja paista noin 5 minuuttia, kunnes rasva irtoaa. Siirrä paistinpannu sivuun ja pidä lämpimänä.
  • Kuumenna vesi isossa kattilassa. Lisää sekaan spagetti. Lisää suola ja keitä kypsäksi. Valuta spagetti, säästä keitinvesi.
  • Siirrä paistinpannu takaisin liedelle ja nostele spagetti pekonin joukkoon. Lisää hiukan keitinvettä ja sekoita, kunnes suurin osa vedestä imeytyy pastaan. Mausta pippurilla ja sitruunamehulla.
  • Sekoita kananmuna ja keltuainen keskenään ja sekoita se kevyesti spagetin joukkoon. Tarjoa raastetun parmesanin kanssa.
Kategoriat: Pääruoat, Liha
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat