Reseptit

Pekonispagetti

Pekonispagetti on suomalainen versio pasta carbonarasta. Si, si, si - maistuu kyllä!

Pekonispagetti
40 minPannu, 4 hlölle

Ainekset

  • 100 gpekonia
  • 500 gspagettia
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1kananmuna
  • 1keltuainen
  • Päälle:
  • 100 gparmesan-juustoa

Valmistus

  • Suikaloi pekoni ja paista noin 5 minuuttia, kunnes rasva irtoaa. Siirrä paistinpannu sivuun ja pidä lämpimänä.
  • Kuumenna vesi isossa kattilassa. Lisää sekaan spagetti. Lisää suola ja keitä kypsäksi. Valuta spagetti, säästä keitinvesi.
  • Siirrä paistinpannu takaisin liedelle ja nostele spagetti pekonin joukkoon. Lisää hiukan keitinvettä ja sekoita, kunnes suurin osa vedestä imeytyy pastaan. Mausta pippurilla ja sitruunamehulla.
  • Sekoita kananmuna ja keltuainen keskenään ja sekoita se kevyesti spagetin joukkoon. Tarjoa raastetun parmesanin kanssa.
Kategoriat: Pääruoat, Liha
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat