Televisio

Pekka Pouta selätti ikävän vaivan Tanssii Tähtien Kanssa-kisassa: "Se oli täydellinen siedätyshoito"

20.12.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Pekka Pouta Savonlinnasta syntyjään ja toiminut MTV3-kanavalla meteorologina jo likipitäen 30 vuotta.

Luokkajuhlat

Pekka Pouta on tuttu tv:stä jo v. 1991. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiPekka Pouta on esiintynyt uransa aikana miljoonille katsojille. Suora lähetys jännitti aivan uran alkuaikoina suosikkimeteorologia kovastikin, mutta kun studiossa on vain kamera ja vähän väkeä, jännitys pysyi poissa.


Mutta tilanne oli toinen, kun Pekka Pouta osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan v. 2018. Pouta koki TTK-live-esiintymisen studioyleisön edessä erityisen jännittävänä.

- Jännitti paljonkin esiintyä live-yleisön edessä. En ole tottunut live-yleisöön. Ne miljoona kotikatsojaa ei jännittänyt, vaan tuomarit ja live-yleisö.


Luokkajuhlat

Pekka Pouta on mukana Luokkajuhlat-tv-sarjassa. Poudan luokkakaverit olivat tehneet Pekalle ja itselleen joukkuepaidan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mies kertoo saaneensa hyvän opin lähetyksissä.

- Tanssiminen hävitti live-yleisön kammon. Se oli täydellinen siedätyshoito. Tanssii Tähtien Kanssa oli erittäin hyvä kokemus. Nyt on myös parempi tuntuma omaan kehoon kauttaaltaan, Pouta kiittelee.Luokkajuhlat

Pekka Pouta on mukana Luokkajuhlat tv-ohjelmassa luokkakavereidensa kanssa la 21.12. klo 19.30 MTV3-kanavalla.


Näemme Poudan tv:ssä alituiseen, mutta mitä mies katsoi itse nuoruudessa tv:stä?

- En katsonut hirveästi tv:tä, meillä oli hyvin pitkään mustavalkoinen telkkari Savonlinnassa olohuoneen nurkassa. Mutta lapsuudessa oli Pätkis, se oli ainut paikka, mistä näki kunnon piirrettyjä. Teininä katsoin Safiiri ja Teräs -sarjaa, se oli jännä. Mykkäfilmejä katselin, Harold Loyd oli hyvä!, Pouta hörähtää.


Luokkajuhlat MTV3:lla lauantaisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiMonipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat