Reseptit

Pavlova

Pavlova on saanut nimensä venäläiseltä balettitanssijalta, Anna Pavlovalta. Ihana ja raikas kakku saa täytteeksi tuoreita marjoja!

Pavlova
1 h 40 min7 hlölle

Ainekset

  • Pohja:
  • 4valkuaista
  • 1 tlperunajauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 1tlvaniljasokeria
  • 1tletikkaa
  • Päälle:
  • 3 dlkuohukermaa
  • 2 rklsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 ltuoreita marjoja esim. mansikoita tai vadelmia

Valmistus

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhoon sokeri ja vaniljasokeri. Lisää se valkuaisvaahtoon vatkaamista jatkaen. Lisää lopuksi etikka.
  • Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella rengas, jonka halkaisija on n. 25 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään.
  • Paista 125-asteisessa uunissa noin 1,5 h.
  • Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan sokeri ja vaniljasokeri. Levitä kermavaahto kakulle ja koristele tuoreilla marjoilla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat