Reseptit

Pätkiskakku

Pätkiskakku on uusi versio suklaakakusta. Minttusuklaan makuinen ja samettisen täyteläinen kakku on juhlien uusi suosikkikakku.

Pätkiskakku
2 hPiirakkavuoka, 12 hlölle

Ainekset

  • 3 dlsokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 150 gvoita
  • 4pätkistä
  • 2 dlmaustamatonta jogurttia
  • 3kananmunaa
  • Kuorrutus
  • 170 gsuklaata
  • 100 gvoita

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet kulhossa.
  • Sulata rasva ja lisää pätkikset sekaan. Sekoita niin kauan, että pätkikset ovat sulaneet.
  • Lisää pätkis-rasvaseokseen jauhoseos ja jogurtti. Lisää lopuksi munat hyvin vatkaten. Kaada taikina reunalliseen piirakkavuokaan.
  • Paista 175 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
  • Tee kuorrutus näin: Sulata voi ja lisää suklaa. Lisää jäähtyneen kakun päälle.
  • Vinkki: Lisää päälle suklaapaloja!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat