Reseptit

Pasha

Ortodoksisen pääsiäisen perinneherkku pasha maistuu koko kansalle. Jos sinulla ei ole pasha-muottia, siivilä ajaa asian.

Pasha
14 h7-8 hlölle

Ainekset

  • 100 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 500 gmaitorahkaa laktoositon
  • 2 dlkuohukermaa laktoositon
  • 1kananmuna
  • ½sitruunan mehu
  • 2 tlvaniljasokeria
  • ½ dlrusinoita
  • ½ dlmantelirouhetta
  • Koristelu
  • hedelmiä

Valmistus

  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää sekaan loput aineet.
  • Kaada pashaseos valumaan ohuella kankaalla vuorattuun pasha-muottiin, siivilään tai kahvisuodattimeen. Aseta muotin alle astia, johon neste voi valua. Nosta pasha jääkaappiin tekeytymään.
  • Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluastialle. Koristele mielesi mukaan hedelmillä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat