VaihtoautotSanakirjaTietovisatBlogitTV-tietovisaTV-ohjelmat
Reseptit

Papuhampurilainen

Papuhampurilainen maistuu mehevältä. Tämä papuhamppis on vegeversio, joten se sopii kaikille vauvasta vaariin.

Papuhampurilainen
1 h4 hlölle

Ainekset

  • 4hampurilaissämpylää, maidoton, gluteeniton
  • 100 gsalaattia
  • ketchuppia
  • 4viipaletta vegejuustoa
  • Papupihvi
  • 175 gesikeitettyjä kikherneitä
  • 170 gkidneypapuja
  • 2valkosipulin kynttä
  • ½ dltuoretta korianteria hienonnettuna
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlsavupaprikajauhetta
  • Vege chilimajoneesi
  • ¾ dlesikeitettyjen säilykekikherneiden lientä
  • 2 ½ dloliiviöljyä
  • 2 tlvalkoviinietikkaa
  • ½ tlsuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rklsriracha-kastiketta

Valmistus

  • Papupihvi valmistuu näin: Kuori valkosipulit. Kaada talteen herneiden ja papujen liemi. Soseuta kaikki pihviainekset tehosekoittimessa. Anna massan turvota n. 30 minuuttia. Muotoile massasta neljä pihviä. Paista öljyssä, kunnes pihveissä on kaunis paistopinta.
  • Tee vege chilimajoneesi näin: Mittaa kaikki majoneesin ainekset korkeaan astiaan. Aseta sauvasekoitin kulhon pohjalle. Soseuta ylöspäin nostavalla liikkeellä majoneesi paksuksi.
  • Kokoa hampurilaiset näin: Paahda sämpylät. Kerrostele papupihvi, vegejuusto, chilimajoneesi, salaatti ja ketchup sämpylän väliin.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat