Reseptit

Pannacotta

Pannacotta on helppo jälkkäri, joka valmistuu lähes itsekseen yön yli.

Pannacotta
4 h 15 min5 hlölle

Ainekset

  • 2liivatelehteä
  • 5 dlkuohukermaa
  • ½ dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • tuoretta vadelmia
  • tuoretta minttua

Valmistus

  • Pistä liivatelehdet kylmään veteen ohjeen mukaan.
  • Mittaa kattilaan puolet kermasta, sokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Nosta liedeltä.
  • Purista liivatelehdistä pois ylimääräinen vesi. Liuota kuumaan kermaseokseen. Sekoita. Kaada sekaan loppu kerma.
  • Jaa seos esim. laseihin tai jälkiruokakulhoihin.
  • Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa 4 tuntia tai yön yli. Koristele haluamillasi hedelmillä tai marjoilla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat