Reseptit

Paholaisen hillo

Paholaisen hillo on ärhäkkä tapaus. Makean tulinen tomaattihillo toimii suolaisen ruoan kaverina. Säädä tulisuutta chilillä.

Paholaisen hillo
1 hKattila

Ainekset

  • 800 gkuorittuja säilyketomaatteja
  • 1sipuli
  • 2punaista paprikaa
  • 3punaista chiliä
  • 6valkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dletikkaa
  • 1 pkthillomarmeladisokeria

Valmistus

  • Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprikat ja valkosipulinkynnet.
  • Laita kattilaan säilyketomaatit, sipuli, paprikakuutiot, hienonnettu chili, valkosipulit, suola ja mustapippuria. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
  • Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri ja keitä noin 5 minuuttia.
  • Purkita hieman jäähtynyt hillo hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat