TV-tietovisaTietovisatSanakirjaVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Onnea Puoli seiska! - Muistatko tämän Mikko Kekäläiselle tärkeän hetken suorassa lähetyksessä?

22.10.2019 klo 10:01  Kirsti Kurki-Myllymäki

Puoli seitsemän täyttää 10 vuotta, merkkivuotta juhlistetaan tunnin mittaisella erikoislähetyksellä.

Puoli seitsemän

#puoli7 juontajat Mikko Kekäläinen ja Susanna Laine. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Parhaan tv-ohjelman Kultaisella Venlalla palkittu Puoli seitsemän täyttää 10 vuotta. Hyväntuuliseksi kehuttua asiaohjelmaa alusta asti juontanut Mikko Kekäläinen muistelee ohjelman alkuaikaa lämmöllä.

-Tuntui, että oltiin tekemässä suomalaisessa televisiossa jotain aivan uutta, niin kuin oltiinkin! Kaikki ideat tuntui silloin aivan nerokkailta, Kekäläinen kuvailee Ylen tiedotteessa.Puoli seitsemän

Heittäytymistä ilmassa! Kuva: Yle Kuvapalvelu


Juhlavuosi on näkynyt Puoli seiskan lähetyksissä koko lokakuun. On nähty parhaita hetkiä vuosien varrelta ja käyty katsomassa, mitä kuuluu vanhoille juttupaikoille ja juttuaiheille nyt.


Ohjelman teko vaatii juontajilta ihan erityistä heittäytymistä. Sitä Mikko Kekäläiseltä vaadittiin myös parin vuoden takaisessa lähetyksessä, joka on jäänyt hänen mieleensä erityisen ikimuistoisena.

-Sain laulaa näyttelijä Seela Sellalle hänen lempilaulunsa My Wayn suorassa lähetyksessä. Seelan tunteikas reaktio on jäänyt itselleni todella lämpimänä muistona mieleen, ja sen tulen muistamaan aina, Kekäläinen kertoo näyttelijälegendan kohtaamisesta.


Tunnin mittaisessa juhlalähetyksessä mukana on joukko vieraita, musiikkia ja yllätyksiä. Susanna Laine lupaa, että tiedossa on Suomen mukavimmat kotibileet.


Puoli seitsemän juhlalähetys perjantaina 25.10. klo 18.30-19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Puoli seitsemän
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat