Televisio

Onko tässä kilpailija Emmerdalelle? Uusi, lämminhenkinen aussi-tv-sarja "The Heights" starttaa

5.9.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ensimmäinen jaksossa rennot pihajuhlat saavat yllättävän käänteen.

The Heights, varjojen paratiisi

Pav (Marcus Graham) ja baby. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Tervetuloa mukaan australialaisen The Heightsin tornitalon asukkaiden arkeen ja juhlaan. Tornitalo sijaitsee keskellä Sydneyn kaupunkia nopeasti kehittyvällä esikaupunkialueella. Paremmalla puolella asuvien kaupunkilaisten mielestä tornitalo on häpeäpilkku, sosiaalipummien kansoittama slummi, joka alentaa kiinteistöjen arvoa lähistöllä.Todellisuudessa talossa elää sulassa sovussa kirjava joukko porukkaa: ydinperheitä, eronneita, yksinäisiä, valkoisten eurooppalaisten jälkeläisiä ja alkuperäiskansaan kuuluvia, terveitä ja sairaita, peliriippuvaisia ja viinaan meneviä, mutta ennen kaikkea kunnon väkeä. Täällä kukaan ei ole parempi kuin toinen, eikä kukaan kuvittele olevansa toisen yläpuolella.


The Heights, varjojen paratiisi

Kuvassa vasemmalta Sully (Koa Nuen), Pav (Marcus Graham), Ash (Phoenix Raei), Claudia (Roz Hammond) ja Leonie (Shari Sebbens). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Porukka viettää rentoa pihailupäivää pelaillen ja grillaillen, kun pusikosta kuuluu outoja ääniä. Vastasyntynyt vauva löytyy hylättynä pensaasta, ja sen pelastaminen joukolla kertoo paljon paikan yhteishengestä. Kenen vauva on ja kuka sen hylkäsi?


Uusi aussisarja on realistinen, mutta rento. Roolihenkilöitä on joka lähtöön, joten jokainen voi löytää samaistumiskohteen niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Sarja sai Australiassa hyvän vastaanoton, ehkä juuri kiiltokuvia karttavan käsikirjoituksen ja roolihenkilöiden aitouden vuoksi.


The Heights, varjojen paratiisi - uusi sarja alkaa Yle TV1 ma 9.9. klo 17.08

Jäikö jaksot näkemättä? Tsekkaa lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat