SanakirjaVaihtoautotBlogitTietovisatTV-tietovisaTV-ohjelmat
Televisio

Onko tässä haastaja Vera Stanhope tutkii -suosikkisarjalle? Uusi McDonald & Dodds starttaa

15.8.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

McDonald & Dodds -tv-sarjasa ratkotaan katalia rikoksia kuuluisassa kylpyläkaupungissa Englannissa.

McDonald & Dodds

Ylikonstaapeli Dodds (Janson Watkins) ja rikosylikomisario Lauren McDonald (Tala Gouveia) ovat pääosissa v. 2020 valmistuneessa tv-sarjassa. Yle Kuvapalvelu


Muinaisten roomalaisten perustama kuuluisa kylpyläkaupunki Bath ja sen postikorttimaiset maisemat toimivat näyttämönä uudessa sympaattisessa poliisisarjassa. Siinä katalia rikoksia tutkii yhdessä vastentahtoinen kaksikko, joka on toistensa vastakohta lähes kaikessa.Rikosylikomisario Lauren McDonald on Lontoon vilskeestä saapunut kunnianhimoinen ja vikkeläliikkeinen itsevarma uranainen. Ylikonstaapeli Dodds taas on pitkän ja vähemmän kunniakkaan uran tehnyt hiljainen ja vaatimaton herra - harmaa hissukka, josta esimiehen mukaan olisi jo aika päästä eroon. Mutta se, mitä Dodds ei tiedä poliisin tuoreimmista teknisistä tuulahduksista, hän korvaa perinteisellä kirjatiedolla.


Eroista huolimatta ja kaikkien yllätykseksi tämä parivaljakko onnistuu muodostamaan tehokkaan tiimin. He saavat aikaan tuloksia, vaikka menetelmistä tuleekin pientä sanomista. Mutta onko McDonald tullut Bathin poliisitaloon jäädäkseen? Entä kauanko kärsivä esimies joutuu vielä katselemaan Doddsin haljua naamaa?


McDonald & Dodds

McDonald & Dodds -tv-sarjasta uumoillaan uutta pitkäkestoista rikossarjaa ja kovaa kilpailijaa suositulle Vera Stanhope tutkii -tv-sarjalle. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kausi 1. Kadonnut patsas 1/2. Varakkaan taidekeräilijän kotoa löytyy murhattu murtovaras. Onko kyseessä rikoskumppaneiden välienselvittely vai paljastuuko hämmentävän kuolemantapuksen taustalta muutakin?


McDonald & Dodds (12) la 15.8. TV1 klo 19.40

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: McDonald & Dodds
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat